Descripció de Carlos Reynolds
Carlos Reynolds (Alicante Bouschet)
NOTA DE TAST:
- Vista: vermell profund.
- Nas: aromes de fruites fresques.
- Boca: tanins fins i elegants, un conjunt de llarga i agradable persistència.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.
RAÏMS: Alacant Bouschet 30%, Aragonez 30%, Trincadeira 20% i Alfrocheiro 20%,
ELABORACIÓ: collita nocturna, les diferents varietats fermentades per separat en tines de roure francès Seguin Moreau a temperatura controlada.
MARIDATGE: excel·lent complement de carns vermelles, peix al forn i menjar condimentada.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Busques una altra cosa?
Veure els millors Vins de Alentejo segons les opinions sobre vi a Uvinum
Veure totes les anyades del vi Carlos Reynolds
Més comentaris sobre Carlos Reynolds
Publicat el 21/06/19 a les 20.04
4 /
De color picota, molt opac. És clar olor de groselles. Sabor potent a fruites del bosc.