Ciconia 2018

Casa Agricola Alexandre Relvas (Alentejo)

4,00€ + 10,73€ Enviament (12 díes)

24,00€ + 27,15€ Enviament (12 díes)

48,00€ + 48,15€ Enviament (12 díes)

4,00/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal) Enviament gratuït a partir de 100,00€

Rebràs 0.05 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: Vermell fosc i intens amb centelleigs violetes. Nas: Aroma fruiter intens, destacant les fruites del bosc. Fons floral i lleument ametllat, amb una nota torrada. Boca: Pas suau i amb acidesa perfecta. Final llarg i refrescant, que perdurarà per temps prolongat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. VINYA: Casa Agrícola Alexandre Relvas. RAÏM: Aragonés, Syrah, Touriga. ENVELLIMENT: Fermentació en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: Es recullen els raïms durant la nit, aprofitant les baixes temperatures. Després, se seleccionen per a procedir a despalillarlas. Han de macerar i premsar al fred, per obtenir un bon most. Es passa a tancs d'acer inoxidable, on roman dos dies, i després a la bóta de roure francès, a temperatura de 21-25ºC perquè acabi de fermentar. Triga uns mesos. S'embotella finalment i es ven després de tres setmanes a l'ampolla. MARIDATGE: Carns, pastes, embotits adobats, arrossos, amanides i platerets lleugers. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Ciconia

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Casa Agricola Alexandre Relvas
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Syrah, Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Casa Agricola Alexandre Relvas

Ciconia 2018 (Aragonêz, Syrah i Touriga Nacional)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vermell fosc i intens amb centelleigs violetes.
  • Nas: Aroma fruiter intens, destacant les fruites del bosc. Fons floral i lleument ametllat, amb una nota torrada.
  • Boca: Pas suau i amb acidesa perfecta. Final llarg i refrescant, que perdurarà per temps prolongat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

VINYA: Casa Agrícola Alexandre Relvas.

RAÏM: Aragonés, Syrah, Touriga.

ENVELLIMENT: Fermentació en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Es recullen els raïms durant la nit, aprofitant les baixes temperatures. Després, se seleccionen per a procedir a despalillarlas. Han de macerar i premsar al fred, per obtenir un bon most. Es passa a tancs d'acer inoxidable, on roman dos dies, i després a la bóta de roure francès, a temperatura de 21-25ºC perquè acabi de fermentar. Triga uns mesos. S'embotella finalment i es ven després de tres setmanes a l'ampolla.

MARIDATGE: Carns, pastes, embotits adobats, arrossos, amanides i platerets lleugers.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Casa Agricola Alexandre Relvas

Casa Agrícola Alexandre Relvas és un projecte familiar que va començar el 1997 i ja té la dedicació de dues generacions. L'empresa gestiona 350 hectàrees de vinya i produeix 6 milions d'ampolles anuals, un 70% de les quals s'exporten a més de 30 països. En els últims 10 anys, els nostres vins han...

Comprar Vi Casa Agricola Alexandre Relvas:

Opinions

Opinió destacada sobre Ciconia 2018

Portugal Vineyards

Publicat el a les 12.22

4/5

Ciconia 2018

15 pts Revista de Vinhos - tonalitat robí amb reflexos violacis. Intens aroma a fruites del bosc vermelles i negres, es combinen harmoniosament amb notes florals i torrats. tanins suaus i bona acidesa, molt sucosa i amb gust de fruita.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Ciconia 2017

Anònim
Anònim

5/5

Portugals secret més ben guardat
Raquel Miralpeix
Raquel Miralpeix

4/5

NOTA DE TAST DE Cicónia 2017:
- Vista: vermell robí, reflexos violetes.
- Nas: aromes intensos de fruits vermell, fruits negres, notes florals i torrades.
- Boca: tanins suaus, bona acidesa, molt sucós i afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.
VINYA: Casa Agricola Alexandre Relvas
RAÏM: Aragonez, Syrah, Touriga Nacional.

MARIDATGE: cuina mediterrània en general, pasta, xai, pollastre i formatges tous.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Opinions sobre Ciconia 2014

Llura Ripoll
Llura Ripoll

4/5

NOTA DE TAST DE Cicónia 2014:
- Vista: vermell robí, matisos violetes.
- Nas: intens aroma a fruites del bosc vermelles i negres, notes florals i torrades.
- Boca: tanins suaus i bona acidesa, molt sucós i amb gust de fruita.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.
VINYA: Alexandre Relvas
RAÏMS: Aragonès, Syrah, Touriga Nacional.

MARIDATGE: cuina mediterrània en general, pastes, xai, aus i formatges tous.
TEMPERATURA DE CONSUM: de 16 ° C a 18 ° C.
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,6%

Top Vendes Alentejo