Tendències:

Alentejo

Esporão 4 Castas 2017

75cl

14,65€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Herdade do Esporão
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Alicante Bouschet, Petit Verdot, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell granat profund, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intensos de fruits vermells i negres, amb tons especiats, de caramel, balsàmics i torrats de fusta. Boca: Cos elegant, balancejat, intens, sedós, complet, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. VINYA: Esporão. RAÏMS: Alacant Bouschet, Touriga Nacional, Syrah, Alfrocheiro. ENVELLIMENT: 6 mesos en cups de ciment, bótes d'acer inoxidable i bótes de roure francès, seguit per 6 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà, per després ser premsades de forma suau. Després d'una maceració a temperatures fredes, el most va ser separat en lots, depenent de la varietat de raïm. Es va realitzar una fermentació per separat de cada lot, en bótes d'acer inoxidable i cups de ciment, a temperatures controlades de 22 a 25ºC. Els lots van ser envellits en cups de ciment, bótes d'acer inoxidable i bótes de roure francès durant un període de 6 mesos. Després, el vi va ser barrejat i embotellat, on es va deixar envellir durant un període de 6 mesos. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Esporão 4 Castas 2017

Esporão 4 Castas 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet, Petit Verdot i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell granat profund, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intensos de fruits vermells i negres, amb tons especiats, de caramel, balsàmics i torrats de fusta.
  • Boca: Cos elegant, balancejat, intens, sedós, complet, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

VINYA: Esporão.

RAÏMS: Alacant Bouschet, Touriga Nacional, Syrah, Alfrocheiro.

ENVELLIMENT: 6 mesos en cups de ciment, bótes d'acer inoxidable i bótes de roure francès, seguit per 6 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: El raïm van ser collides a mà, per després ser premsades de forma suau. Després d'una maceració a temperatures fredes, el most va ser separat en lots, depenent de la varietat de raïm. Es va realitzar una fermentació per separat de cada lot, en bótes d'acer inoxidable i cups de ciment, a temperatures controlades de 22 a 25ºC. Els lots van ser envellits en cups de ciment, bótes d'acer inoxidable i bótes de roure francès durant un període de 6 mesos. Després, el vi va ser barrejat i embotellat, on es va deixar envellir durant un període de 6 mesos.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Esporão 4 Castas 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Esporão 4 Castas 20172015

4/5

Aquest negre és perfecte per a ocasions especials.
Vermell picota intens. Fortes olors a fruites del bosc. Acidesa molt correcta.
Va acompanyar un rostit.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega