Tendències:

Alentejo

Esporão Colheita 2017

75cl

12,35€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Herdade do Esporão
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Touriga Franca
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intensos de fruits negres, espècies, pebre, herbes aromàtiques i tons balsàmics. Boca: Cos elegant, sedós, equilibrat, lleuger, fresc, amb sabors de fruits vermells i negres. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. VINYA: Esporão. RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Touriga Franca, Tinta Roriz. ENVELLIMENT: 6 mesos en cups de ciment. ELABORACIÓ: Després de la collita manual, el raïm van ser sotmeses a un procés de desrapat i un premsat suau. El most va ser macerat a temperatures fredes durant un període de 21 dies. La fermentació es va realitzar en cups de ciment a temperatures controlades de 26 a 28ºC, durant un període de 25 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi va ser envellit en els mateixos cups de ciment durant un període de 6 mesos. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Esporão Colheita 2017

Esporão Colheita 2017 (Cabernet Sauvignon i Touriga Franca)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intensos de fruits negres, espècies, pebre, herbes aromàtiques i tons balsàmics.
  • Boca: Cos elegant, sedós, equilibrat, lleuger, fresc, amb sabors de fruits vermells i negres. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

VINYA: Esporão.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Touriga Franca, Tinta Roriz.

ENVELLIMENT: 6 mesos en cups de ciment.

ELABORACIÓ: Després de la collita manual, el raïm van ser sotmeses a un procés de desrapat i un premsat suau. El most va ser macerat a temperatures fredes durant un període de 21 dies. La fermentació es va realitzar en cups de ciment a temperatures controlades de 26 a 28ºC, durant un període de 25 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi va ser envellit en els mateixos cups de ciment durant un període de 6 mesos.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Esporão Colheita 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Esporão Colheita 20172015

4/5

Profund, color robí es va concentrar. Les fruites fresques de baies vermelles amb notes de pruna i nabius aromes. rics sabors de fruites, estil elegant, equilibrat i persistent. fruita dens amb Touriga Franca proporcionar cos i sabor, bé suportada per l'estructura i l'acidesa de Cabernet Sauvignon. En conjunt, aquestes varietats ofereixen un vi amb vitalitat i una textura cremosa, amb final persistent.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega