Julian Reynolds Grande Reserva

Alentejo

Actualment Julian Reynolds Grande Reserva no està en venda, però pots comprar Julian Reynolds Grande Reserva 2011

27,50€ + 10,73€ Enviament (12 díes)

110,00€ ENVIAMENT GRATIS! (12 díes)

330,00€ ENVIAMENT GRATIS! (12 díes)

27,50/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal) Enviament gratuït a partir de 100,00€

Rebràs 0.37 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: vermell fosc, un nucli negre. Nas: buquet noble i pur, baies silvestres i espècies. Boca: elegant però potent, tanins joves i cremosos, extracte de fruita molt dolça, mineralitat bella, final amb una boca molt duradora. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. RAÏMS: Alacant Bouschet 40%, Cabernet Sauvignon 40% i Syrah 20%. ENVELLIMENT: la barreja de les varietats envellida durant 5 anys a la propietat ELABORACIÓ: verema nocturna i separada per varietats. Fermentació de les baies netes de les varietats per separat, sense trepitjat en bótes de roure francès Seguin Moreau durant un llarg període. Ús de llevats propis, fermentació malolàctica en barrils de Seguin Moreau per varietats adaptant el temps a elles, una mitjana de 12 mesos. Aplicació mínima de sulfits. MARIDATGE: amb els aperitius de gust fort i intens, qualsevol dinar de carns vermelles principalment guisades o al forn, carns de caça, plats de bacallà i formatge mantegós tipus Serra da Estrela. Interessant experiència amb xocolata negra. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

Fitxa tècnica · Julian Reynolds Grande Reserva

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Veure
Denominació:Alentejo (Portugal)
Volum: 75cl
Raïms: Alicante Bouschet
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció de Julian Reynolds Grande Reserva

Julian Reynolds Grande Reserva (Alicante Bouschet)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell fosc, un nucli negre.
  • Nas: buquet noble i pur, baies silvestres i espècies.
  • Boca: elegant però potent, tanins joves i cremosos, extracte de fruita molt dolça, mineralitat bella, final amb una boca molt duradora.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

RAÏMS: Alacant Bouschet 40%, Cabernet Sauvignon 40% i Syrah 20%.

ENVELLIMENT: la barreja de les varietats envellida durant 5 anys a la propietat

ELABORACIÓ: verema nocturna i separada per varietats. Fermentació de les baies netes de les varietats per separat, sense trepitjat en bótes de roure francès Seguin Moreau durant un llarg període. Ús de llevats propis, fermentació malolàctica en barrils de Seguin Moreau per varietats adaptant el temps a elles, una mitjana de 12 mesos. Aplicació mínima de sulfits.

MARIDATGE: amb els aperitius de gust fort i intens, qualsevol dinar de carns vermelles principalment guisades o al forn, carns de caça, plats de bacallà i formatge mantegós tipus Serra da Estrela. Interessant experiència amb xocolata negra.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

Més comentaris sobre Julian Reynolds Grande Reserva

Blai Poyato

Publicat el a les 20.04

4 /5

El vaig tastar amb la meva familia.
És un vi negre amb tonalitat opaca. Olor de compota de fruita madura. Lleugerament amargós al final.
Bon vi per prendre entre elres.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Alentejo