Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

(No disponible)

(No disponible)

29,90/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Només queden 1 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: color robí profund. Nas: dens, amb aromes complexes de fruites madures, melmelades i alguns matisos de vainilla. Boca: és un vi molt equilibrat i elegant, que té una bona estructura, concentrat i amb tanins suaus. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo. VINYA: Bacalhôa. RAÏM: Trincadeira, Alacant Bouschet i Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: els vins envelleixen en bótes de roure francès durant 12 mesos. ELABORACIÓ: Trincadeira es va recollir en la segona setmana, mentre que Alacant Bouschet i Cabernet Sauvignon es van collir a finals de mes. Cada varietat es va vinificar per separat en el procés de vinificació tradicional fermentant en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada. Al final de la fermentació va seguir una maceració de la pell que va prendre de 7 a 15 dies. Els vins envelleixen en bótes de roure francès durant 12 mesos. MARIDATGE: elaborats plats de carn. La regió d'Alentejo és coneguda per la seva gastronomia rica i única, on s'ofereix una àmplia gamma de carns, formatges forts i salsitxes. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Quinta do Carmo Monte do Maio

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 1997
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Bacalhoa
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Bacalhoa

Quinta do Carmo Monte do Maio 1997

NOTA DE TAST:

  • Vista: color robí profund.
  • Nas: dens, amb aromes complexes de fruites madures, melmelades i alguns matisos de vainilla.
  • Boca: és un vi molt equilibrat i elegant, que té una bona estructura, concentrat i amb tanins suaus.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.

VINYA: Bacalhôa.

RAÏM: Trincadeira, Alacant Bouschet i Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: els vins envelleixen en bótes de roure francès durant 12 mesos.

ELABORACIÓ: Trincadeira es va recollir en la segona setmana, mentre que Alacant Bouschet i Cabernet Sauvignon es van collir a finals de mes. Cada varietat es va vinificar per separat en el procés de vinificació tradicional fermentant en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada. Al final de la fermentació va seguir una maceració de la pell que va prendre de 7 a 15 dies. Els vins envelleixen en bótes de roure francès durant 12 mesos.

MARIDATGE: elaborats plats de carn. La regió d'Alentejo és coneguda per la seva gastronomia rica i única, on s'ofereix una àmplia gamma de carns, formatges forts i salsitxes.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Bacalhoa

Comprar Vi Bacalhoa:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0