Tendències:

Alentejo

Vicentino Alvarinho 2018

75cl

10,80€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Alentejo (Portugal)
Celler: Vicentino
Volum: 75cl
Raïms: Alvarinho
Al·Lergogens: Conté sulfits
Nota de tast: Vista: Aquest vi és de color groc citrí, brillant. Nas: En nas sorprèn amb l'aroma clàssic, notes intenses i tropicals amb el perfil mineral de l'Albariño. Boca: Acidesa mitjana, textura cremosa. Sabor molt llaminer, amb notes cítriques i subtils notes d'albercoc. Fi de persistència mitjana. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejano, Portugal. VINYA: Vicentino. RAÏMS: Alvarinho. ENVELLIMENT: Aquest vi serà envellit en la seva ampolla sobre lies. ELABORACIÓ: La verema es realitza manualment en caixes de petita capacitat que es porten al celler en un curt espai de temps. Després del premsat i de la abans de la fermentació amb temperatura controlada, el most es va decantar durant 48 hores a baixa temperatura. L'objectiu de vinificació és obtenir una Soalheiro Alvarinho que concentra la qualitat del raïm i que permet una bona evolució de l'ampolla. MARIDATGE: Ideal com a aperitiu o per acompanyar plats de marisc, peix o plats d'aus de corral. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Elaboració de Vicentino Alvarinho 2018

Vicentino Alvarinho 2018 (Alvarinho)

Nota de tast:

  • Vista: Aquest vi és de color groc citrí, brillant.
  • Nas: En nas sorprèn amb l'aroma clàssic, notes intenses i tropicals amb el perfil mineral de l'Albariño.
  • Boca: Acidesa mitjana, textura cremosa. Sabor molt llaminer, amb notes cítriques i subtils notes d'albercoc. Fi de persistència mitjana.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejano, Portugal.

VINYA: Vicentino.

RAÏMS: Alvarinho.

ENVELLIMENT: Aquest vi serà envellit en la seva ampolla sobre lies.

ELABORACIÓ: La verema es realitza manualment en caixes de petita capacitat que es porten al celler en un curt espai de temps. Després del premsat i de la abans de la fermentació amb temperatura controlada, el most es va decantar durant 48 hores a baixa temperatura. L'objectiu de vinificació és obtenir una Soalheiro Alvarinho que concentra la qualitat del raïm i que permet una bona evolució de l'ampolla.

MARIDATGE: Ideal com a aperitiu o per acompanyar plats de marisc, peix o plats d'aus de corral.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Vicentino Alvarinho 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega