Albergue do Bonjardim Reserva 1994

Hubertus Johannes Lenders (Beiras)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

19,90/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: té un bell color groc llimona de tonalitat suau, les seves vores són verdosos, així com també els seus reflexos brillants. Nas: es caracteritza per tenir una aroma mineral, és elegant i intens. Té notes florals i de fons estan harmonitzades amb aromes cítrics com a pela de taronja. Boca: al paladar és refrescant té bona acidesa i bon cos, el seu final és llarg i distintiu. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.P. Beiras. VINYA: Hubertus Johannes Lenders. RAÏM: raïm de la verema de 1994. ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: la collita és semi manual, el raïm es col·loquen a macerar breument en fred i després es premsen amb control de pressió. La fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable. MARIDATGE: es pot acompanyar i degustar amb carns de peixos preparades a la planxa, mariscs cuits o crus, també es pot servir amb sushi i amb tempures. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Albergue do Bonjardim Reserva

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 1994
Denominació:Beiras (Portugal)
Celler: Hubertus Johannes Lenders
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Hubertus Johannes Lenders

Albergue do Bonjardim Reserva 1994

NOTA DE TAST:

  • Vista: té un bell color groc llimona de tonalitat suau, les seves vores són verdosos, així com també els seus reflexos brillants.
  • Nas: es caracteritza per tenir una aroma mineral, és elegant i intens. Té notes florals i de fons estan harmonitzades amb aromes cítrics com a pela de taronja.
  • Boca: al paladar és refrescant té bona acidesa i bon cos, el seu final és llarg i distintiu.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.P. Beiras.

VINYA: Hubertus Johannes Lenders.

RAÏM: raïm de la verema de 1994.

ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: la collita és semi manual, el raïm es col·loquen a macerar breument en fred i després es premsen amb control de pressió. La fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable.

MARIDATGE: es pot acompanyar i degustar amb carns de peixos preparades a la planxa, mariscs cuits o crus, també es pot servir amb sushi i amb tempures.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Hubertus Johannes Lenders

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0