Tendències:

Albergue do Bonjardim Reserva 1994

75cl

Albergue do Bonjardim Reserva 1994

21,31€
21,31€
Botiga: Garrafeira Nacional ES (Portugal) Lliurament estimat: 12 díes
Despeses d'enviament: 10,73€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 1994
Denominació:Beiras (Portugal)
Celler: Hubertus Johannes Lenders
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: té un bell color groc llimona de tonalitat suau, les seves vores són verdosos, així com també els seus reflexos brillants. Nas: es caracteritza per tenir una aroma mineral, és elegant i intens. Té notes florals i de fons estan harmonitzades amb aromes cítrics com a pela de taronja. Boca: al paladar és refrescant té bona acidesa i bon cos, el seu final és llarg i distintiu. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.P. Beiras. VINYA: Hubertus Johannes Lenders. RAÏM: raïm de la verema de 1994. ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: la collita és semi manual, el raïm es col·loquen a macerar breument en fred i després es premsen amb control de pressió. La fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable. MARIDATGE: es pot acompanyar i degustar amb carns de peixos preparades a la planxa, mariscs cuits o crus, també es pot servir amb sushi i amb tempures. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre Albergue do Bonjardim Reserva 1994

Albergue do Bonjardim Reserva 1994

NOTA DE TAST:

  • Vista: té un bell color groc llimona de tonalitat suau, les seves vores són verdosos, així com també els seus reflexos brillants.
  • Nas: es caracteritza per tenir una aroma mineral, és elegant i intens. Té notes florals i de fons estan harmonitzades amb aromes cítrics com a pela de taronja.
  • Boca: al paladar és refrescant té bona acidesa i bon cos, el seu final és llarg i distintiu.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.P. Beiras.

VINYA: Hubertus Johannes Lenders.

RAÏM: raïm de la verema de 1994.

ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: la collita és semi manual, el raïm es col·loquen a macerar breument en fred i després es premsen amb control de pressió. La fermentació ocorre en tancs d'acer inoxidable.

MARIDATGE: es pot acompanyar i degustar amb carns de peixos preparades a la planxa, mariscs cuits o crus, també es pot servir amb sushi i amb tempures.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Opinions sobre Albergue do Bonjardim Reserva 1994

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.