Quinta do Cardo Monte do Maio 1999

Quinta do Cardo (Beiras)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

(No disponible)

(No disponible)

9,90/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Només queden 1 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí brillant, amb reflexos violacis. Nas: Aroma suau, amb dolços notes a fruits vermells madurs, cireres, prunes, violetes, terra mullada i fusta de roure. Boca: Sabor fi, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i una lleugera acidesa al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal (Península de Setubal, Portugal). VINYA: Quinta do Cardo. RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz i Touriga Franca. ENVELLIMENT: Madura durant 9 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades i encubades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C. Després, passa el premsat mitjançant premsa pneumàtica horitzontal. MARIDATGE: Carns vermelles rostides, estofats de caça, sopes, pastes, embotits i formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Quinta do Cardo Monte do Maio

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 1999
Denominació:Beiras (Portugal)
Celler: Quinta do Cardo
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Quinta do Cardo

Quinta do Cardo Monte do Maio 1999

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí brillant, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma suau, amb dolços notes a fruits vermells madurs, cireres, prunes, violetes, terra mullada i fusta de roure.
  • Boca: Sabor fi, complex i ben equilibrat, amb tanins suaus i una lleugera acidesa al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal (Península de Setubal, Portugal).

VINYA: Quinta do Cardo.

RAÏMS: Touriga Nacional, Tinta Roriz i Touriga Franca.

ENVELLIMENT: Madura durant 9 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades i encubades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C. Després, passa el premsat mitjançant premsa pneumàtica horitzontal.

MARIDATGE: Carns vermelles rostides, estofats de caça, sopes, pastes, embotits i formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Quinta do Cardo

Comprar Vi Quinta do Cardo:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0