Tendències:

Beiras

Quinta do Cardo Organic 2016

75cl

6,80€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Beiras (Portugal)
Celler: Quinta do Cardo
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: robí, tons violacis. Nas: una aroma complex, notes de fruites negres, cireres i xocolata, tocs balsàmics. Boca: dens amb tanins vius però delicats. Una acidesa viva, frescor i longevitat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beira Interior. RAÏMS: 40% Touriga Nacional, 40% Tinta Roriz, 20% Touriga Franca. ENVELLIMENT: envellit durant 9 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: elaborat a partir de raïms conreats orgànicament. Raïm collides a mà en caixes de 12 kg i sotmeses a una rigorosa selecció. Després de l'desrapat complet, es porta a terme una maceració prefermentativa de les baies senceres durant 4 dies. La fermentació alcohòlica es produeix en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 24-26 º C. Vinificació en dipòsits d'acer inoxidable durant 6 mesos. MARIDATGE: carns, pastes i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quinta do Cardo Organic 2016

Quinta do Cardo Organic 2016 (Touriga Franca, Touriga Nacional i Tinta Roriz)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí, tons violacis.
  • Nas: una aroma complex, notes de fruites negres, cireres i xocolata, tocs balsàmics.
  • Boca: dens amb tanins vius però delicats. Una acidesa viva, frescor i longevitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beira Interior.

RAÏMS: 40% Touriga Nacional, 40% Tinta Roriz, 20% Touriga Franca.

ENVELLIMENT: envellit durant 9 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: elaborat a partir de raïms conreats orgànicament. Raïm collides a mà en caixes de 12 kg i sotmeses a una rigorosa selecció. Després de l'desrapat complet, es porta a terme una maceració prefermentativa de les baies senceres durant 4 dies. La fermentació alcohòlica es produeix en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 24-26 º C. Vinificació en dipòsits d'acer inoxidable durant 6 mesos.

MARIDATGE: carns, pastes i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quinta do Cardo Organic 2016

4

4 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta do Cardo Organic 2016:Puntua Quinta do Cardo Organic 2016:

4 /5

Fa olor de baies del bosc. Em recorda una mica a terra.
Un dels vins més potents de Beiras.
Veure més
,

Quinta do Cardo Touriga Nacional 2016

4 /5

Amb la meva parella i la meva família.
Cirera picota, de capa molt alta. Aromes a toffee. Molt lleuger.
A mi m'agrada amb peix.
Veure més
,

Quinta do Cardo 2016

Opinions sobre altres anyades de Quinta do Cardo Organic 201620152014

4/5

Negre opac. Olor de roses vermelles i grogues.Sabor a fruits del bosc.
El millor vi per a un bon guisat de peix, com la tonyina.
Ens el vam beure el meu soci i jo.
Veure més

4/5

Fortes olors a fruites del bosc. Em va semblar suau de sabor.
No te'l perdis.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega