Tendències:

Beiras

Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016

75cl

11,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Beiras (Portugal)
Celler: Quinta dos Termos
Volum: 75cl
Raïms: Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: robí fosc. Nas: aroma molt afruitat, amb bona profunditat, fusta, balsàmic i amb notes vegetals. Boca: sabor intens, tanins picants, saborós i amb extracció, fort i durador. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beira Interior. RAÏMS: Syrah. MARIDATGE: plats elaborats, carns de caça i aus de corral. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016

Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016 (Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí fosc.
  • Nas: aroma molt afruitat, amb bona profunditat, fusta, balsàmic i amb notes vegetals.
  • Boca: sabor intens, tanins picants, saborós i amb extracció, fort i durador.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beira Interior.

RAÏMS: Syrah.

MARIDATGE: plats elaborats, carns de caça i aus de corral.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016:Puntua Quinta dos Termos Reserva do Patrão 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: robí fosc.Nas: aroma molt afruitat, amb bona profunditat, fusta, balsàmic i amb notes vegetals.Boca: sabor intens, tanins picants, saborós i amb extracció, fort i durador.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beira Interior.RAÏMS: Syrah.MARIDATGE: plats elaborats, carns de caça i aus de corral.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14-16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta dos Termos Reserva do Patrão 20162015

4/5

A prop de la Serra de l'Estrella, amb condicions naturals excepcionals, Quinta dos Termos "Terrer" sí que marca indeleble els vins produïts allà. Amb un propi micro-clima i sòl pobre que, naturalment, a regular les varietats de raïm més productius, no es conreen les varietats tradicionals de Beira Interior. El resultat de la naturalesa excel·lència combinada amb el control analític estricte apareix en la forma de nèctar capaç de captivar els cors més freds. Tractar de ser una grata sorpresa.
Veure més