“NOTA DE TAST:Vista: El seu color és groc pàl·lid, la seva tonalitat és molt lleugera, el que el converteix en un vi translúcid, és possible apreciar centelleigs verds i vores color groc.Nas: El seu buquet és molt elegant i refinat, comprenen aromes minerals que li aporten frescor, així com també notes dolces que aporta la fruita madura.Boca: Sorprenentment fresc i refrescant, tocs de notes minerals harmonitzades amb sabors a fruites com préssec, final lleugerament amarg.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: IGT Calàbria white Duale.VINYA: Casa Vinícola Criserà.RAÏMS: Greco.ENVELLIMENT: Tancs d'acer inoxidable.ELABORACIÓ: La verema és manual, el raïm es transporten en caixes de 20 kg i en arribar al celler es col·loquen a macerar en fred, posterior a això es premsen delicadament per obtenir el suc de la fruita i col·locar-ho a fermentar en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura.MARIDATGE: Plats que continguin mariscs rostits, preparats a l'all oa la vinagreta, paella valenciana, arrossos de peix, peixos a la graella. Pastes amb salsa pesto.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%”