Tendències:

Dao

Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016

75cl

8,95€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Dao (Portugal)
Celler: Dão Sul
Volum: 75cl
Raïms: Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Aquest vi posseeix un color vermell fosc amb diferents tons violeta. Nas: Aromes típics de Touriga Nacional com pins. El seu aroma és afruitat dominat per mores i cireres vermelles. Boca: Dens i elegant en boca amb un llarg postgust d'un vi rar i preciós. Fosc i complex, vi madur i ple de groselles negres i baies, acidesa tensa i sequedat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dão (Portugal). VINYA: Cinquena de Cabriz. RAÏMS: 100% Touriga Nacional. ENVELLIMENT: El vi va envellir en dipòsits d'acer inoxidable durant 18 mesos i altres 3 mesos en ampolla i no va entrar en contacte amb la fusta .. ELABORACIÓ: El raïm van ser escuats, triturades i transferides a dipòsits de fermentació d'acer inoxidable, on van ser fermentades a una temperatura controlada durant un període de 5 a 7 dies. MARIDATGE EL VI: Aquest vi acompanya finament carns vermelles, rosbif i carns a la graella. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016

Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016 (Touriga Nacional)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Aquest vi posseeix un color vermell fosc amb diferents tons violeta.
  • Nas: Aromes típics de Touriga Nacional com pins. El seu aroma és afruitat dominat per mores i cireres vermelles.
  • Boca: Dens i elegant en boca amb un llarg postgust d'un vi rar i preciós. Fosc i complex, vi madur i ple de groselles negres i baies, acidesa tensa i sequedat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dão (Portugal).

VINYA: Cinquena de Cabriz.

RAÏMS: 100% Touriga Nacional.

ENVELLIMENT: El vi va envellir en dipòsits d'acer inoxidable durant 18 mesos i altres 3 mesos en ampolla i no va entrar en contacte amb la fusta ..

ELABORACIÓ: El raïm van ser escuats, triturades i transferides a dipòsits de fermentació d'acer inoxidable, on van ser fermentades a una temperatura controlada durant un període de 5 a 7 dies.

MARIDATGE EL VI: Aquest vi acompanya finament carns vermelles, rosbif i carns a la graella.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016:Puntua Quinta de Cabriz Touriga Nacional 2016:

4 /5

A mi em va agradar amb la carn que vam menjar. A la meva parella li encanta aquest Dao.
El seu color intens em va atreure. Ric olor de fusta (cedre). Aquest Touriga Nacional té un postgust molt molt llarg.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Quinta de Cabriz Touriga Nacional 201620132010

4/5

16,5 pts Revista de Vinhos - vi d'alta qualitat, amb un color vermell intens. aromes típics de Touriga Nacional com el pi, arbres de taronja en una versió amb espècies. Densa i elegància a la boca amb postgust llarg d'un vi rar i preciós.
Veure més
Portugal Vineyards

4/5

NOTES DE TAST:
Vins d'alta qualitat, amb intens color vermell. Aromes típics de Touriga Nacional com el pi, arbres de taronja en una versió amb espècies. Dens i elegància a la boca amb postgust llarg d'un vi rar i preciós.
- Winemaker: Osvaldo Estimat
- Elaboració: 6 mesos en bóta de roure francès.
- Varietats de raïm: Touriga Nacional.
- Maridatge: Aquest vi acompanya finament carns vermelles, carn rostida i carns a la brasa.
- Emmagatzemar i servir Consells: Emmagatzematge Anar a dormir a una temperatura de 15 ° C. Servir a una temperatura de 16 ° C a 18 ° C.
Veure més
Portugal Vineyards

Altres productes de la mateixa bodega