Tendències:

Dao

Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 2017

75cl

15,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Dao (Portugal)
Celler: Quinta Dos Carvalhais
Volum: 75cl
Raïms: Touriga Nacional
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí. Nas: intens, complex i elegant, notes de fruita negra, matisos florals madurs, delicats i tocs d'arbust fresc Boca: harmoniós i equilibrat, amb taní suau per donar estructura i força al vi, aromes de bosc i fruita, un final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dao. RAÏMS: Touriga Nacional. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes noves de roure francès de 225 litres. El lot final va ser concebut per expressar l'alta qualitat de Touriga Nacional, així com les característiques de la regió de Dão. Va venir sotmès a un lleuger collage i filtració abans del seu embotellat. Per preservar la seva màxima qualitat, s'ha embotellat senseestabilització en fred. ELABORACIÓ: es van utilitzar raïms de 3 rodals diferents de Touriga Nacional, i són collides per separat. Raïm descarregades en caixes de 20 kg directament en el despalillador, caient per gravetat en petites tines d'acer inoxidable equipades amb reensamblaje automàtic i control de temperatura. Fermentació alcohòlica duta a terme durant aproximadament 8 dies a una temperatura mitjana d'aproximadament27ºC. Després maceració postfermentativa durant altres 20 dies. MARIDATGE: un pop al lagareiro, un rostit de porc asad o un risotto de almesc. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 2017

Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 2017 (Touriga Nacional)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: intens, complex i elegant, notes de fruita negra, matisos florals madurs, delicats i tocs d'arbust fresc
  • Boca: harmoniós i equilibrat, amb taní suau per donar estructura i força al vi, aromes de bosc i fruita, un final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Dao.

RAÏMS: Touriga Nacional.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes noves de roure francès de 225 litres. El lot final va ser concebut per expressar l'alta qualitat de Touriga Nacional, així com les característiques de la regió de Dão. Va venir sotmès a un lleuger collage i filtració abans del seu embotellat. Per preservar la seva màxima qualitat, s'ha embotellat senseestabilització en fred.

ELABORACIÓ: es van utilitzar raïms de 3 rodals diferents de Touriga Nacional, i són collides per separat. Raïm descarregades en caixes de 20 kg directament en el despalillador, caient per gravetat en petites tines d'acer inoxidable equipades amb reensamblaje automàtic i control de temperatura. Fermentació alcohòlica duta a terme durant aproximadament 8 dies a una temperatura mitjana d'aproximadament27ºC. Després maceració postfermentativa durant altres 20 dies.

MARIDATGE: un pop al lagareiro, un rostit de porc asad o un risotto de almesc.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 2017201020001996

4/5

Me'l van portar els meus amics de Quinta Dos Carvalhais.
Tenia les vores gairebé marrons. Una olor amb presència. Un negre molt equilibrat.
Veure més
Daniel Caraballo

4/5

Jo vaig notar aromes de compota de fruits vermells en nas en aquest Quinta Dos Carvalhais. Em recorda una mica a terra.
El millor, el cos i els records que deixa la fusta.
Veure més
Guillem Toraya

4/5

Hi predomina l'olor de grosella. El més suau de Dao.
En aquest Quinta dos Carvalhais Touriga Nacional 1996 la fusta té presència.
Veure més
Pau Bauzà