7,64€ 6,37€ + 29,99€ Enviament (8 - 10 díes)

38,20€ 31,85€ + 29,99€ Enviament (8 - 10 díes)

38,20€ 31,85€ + 29,99€ Enviament (8 - 10 díes)

7,64€ 6,37/unitat

Estalvia 1,27€! (-17%)

Enviament: Vinello INT (Germany)

Rebràs 0.08 punts per cada unitat que compris

Només queden 5 unitats!

NOTA DE TAST: Vista: Té un color daurat molt net, amb algunes bombolles que s'eleven cap a la superfície. Nas: Aromes molt dolços, agradables, que atreuen amb aquesta barreja de vainilla, mel i fruits blancs d'os. Boca: La textura és de pas fàcil, gràcies al seu bon cos. És elegant però vivaç, amb un final extens. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vi dóna Tavola. VINYA: Duca del Valentino / Caviro. RAÏMS: Trebbiano. ENVELLIMENT: Vi de consum jove. ELABORACIÓ: Es recol·lecten els raïms de forma manual, per passar-les per un control de qualitat que seleccionarà les millors. Les que estan en el punt més òptim, són portades a desrapar i macerar, al fred, per un o dos dies. Després, té lloc un procés de fermentació breu en tancs d'acer inoxidable. Al final, es clarifica i s'embotella. MARIDATGE: Peix, crustacis, marisc, algunes postres lleugers, pastes, arrossos cremosos o com a aperitiu. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 5-9ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Fitxa tècnica · Caviro Vino Spumante Bianco Duca del Valentino

Tipus De Vi: Vi escumosos
Denominació:Emilia-Romagna (Itàlia)
Celler: Caviro
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Caviro

Caviro Vino Spumante Bianco Duca del Valentino

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un color daurat molt net, amb algunes bombolles que s'eleven cap a la superfície.
  • Nas: Aromes molt dolços, agradables, que atreuen amb aquesta barreja de vainilla, mel i fruits blancs d'os.
  • Boca: La textura és de pas fàcil, gràcies al seu bon cos. És elegant però vivaç, amb un final extens.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Vi dóna Tavola.

VINYA: Duca del Valentino / Caviro.

RAÏMS: Trebbiano.

ENVELLIMENT: Vi de consum jove.

ELABORACIÓ: Es recol·lecten els raïms de forma manual, per passar-les per un control de qualitat que seleccionarà les millors. Les que estan en el punt més òptim, són portades a desrapar i macerar, al fred, per un o dos dies. Després, té lloc un procés de fermentació breu en tancs d'acer inoxidable. Al final, es clarifica i s'embotella.

MARIDATGE: Peix, crustacis, marisc, algunes postres lleugers, pastes, arrossos cremosos o com a aperitiu.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 5-9ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Caviro

Comprar Vi Caviro:

Més comentaris sobre Caviro Vino Spumante Bianco Duca del Valentino

Publicat el a les 20.03

4 /5

Lleugers aromes a llevat i fleca. El vaig notar carnós.
Si t'agraden els vins potents, ja saps.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Emilia-Romagna