Génération Cabernet Sauvignon 2016

Les Celliers Jean d'Alibert (Languedoc Roussillon)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 5,95€ Enviament (48 hores)

6,50/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta. Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de xocolata, picant, espècies i torrats de fusta. Boca: Cos rodó, intens, elegant, complet, estructurat, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final persistent i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Llenguadoc-Rosselló. VINYA: Generation 0. RAÏMS: Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet. Es realitza una maceració en fred del raïm en contacte amb les seves pells, seguit per un premsat suau per poder obtenir el most. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 a 25 dies. El vi és envellit en bótes de roure francès, per finalment ser embotellades. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Génération Cabernet Sauvignon

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Languedoc Roussillon (França)
Celler: Les Celliers Jean d'Alibert
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Les Celliers Jean d'Alibert

Génération Cabernet Sauvignon 2016 (Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell profund, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de xocolata, picant, espècies i torrats de fusta.
  • Boca: Cos rodó, intens, elegant, complet, estructurat, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final persistent i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Llenguadoc-Rosselló.

VINYA: Generation 0.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un procés de desrapat complet. Es realitza una maceració en fred del raïm en contacte amb les seves pells, seguit per un premsat suau per poder obtenir el most. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 a 25 dies. El vi és envellit en bótes de roure francès, per finalment ser embotellades.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, carns de caça, aus de corral, embotits, pastes amb salsa a base de tomàquet, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Les Celliers Jean d'Alibert

Comprar Vi Les Celliers Jean d'Alibert:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Languedoc Roussillon