Producte no disponible a Estats Units

0,00€ 0,00€ + 4,95€ Enviament (48h - 7 díes)

23,16€ 21,50/unitat

Estalvia 1,66€! (-7%)

Enviament: Perbaccowein (Germany)

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional de preparació de 10 díes.
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 24 hores.

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color rosat brillant amb reflexos blavosos. Nas: Aroma a fruites vermelles, cassis, grosella, amb notes florals i cítriques. Presència de fusta amb notes de vainilla i espècies. Boca: Sabor fresc, dolç i sedós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Narbona (França). VINYA: Gérard Bertrand. RAÏMS: Garnatxa, Cinsault i Syrah. ENVELLIMENT: Madura al costat de les mares amb remoguts en bótes durant 6 mesos. ELABORACIÓ: El raïm es recullen manualment, es despalillan i es refreden a 8 ° C, després són premsades i s'extreu el most rosat. Aquests mosts es desfangan per obtenir el perfil aromàtic desitjat. La fermentació es realitza durant 15 i 30 dies depenent del grau de clarificació i temperatura, a més part del most s'encuba en bótes on es criarà al costat de les mares. MARIDATGE: Perfecte per acompanyar embotits, carns a la planxa i aperitius. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Fitxa tècnica · Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Volcanic

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Sud Ouest (França)
Celler: Gérard Bertrand
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Gérard Bertrand

Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Volcanic 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color rosat brillant amb reflexos blavosos.
  • Nas: Aroma a fruites vermelles, cassis, grosella, amb notes florals i cítriques. Presència de fusta amb notes de vainilla i espècies.
  • Boca: Sabor fresc, dolç i sedós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Narbona (França).

VINYA: Gérard Bertrand.

RAÏMS: Garnatxa, Cinsault i Syrah.

ENVELLIMENT: Madura al costat de les mares amb remoguts en bótes durant 6 mesos.

ELABORACIÓ: El raïm es recullen manualment, es despalillan i es refreden a 8 ° C, després són premsades i s'extreu el most rosat. Aquests mosts es desfangan per obtenir el perfil aromàtic desitjat. La fermentació es realitza durant 15 i 30 dies depenent del grau de clarificació i temperatura, a més part del most s'encuba en bótes on es criarà al costat de les mares.

MARIDATGE: Perfecte per acompanyar embotits, carns a la planxa i aperitius.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Gérard Bertrand

Comprar Vi Gérard Bertrand:

Més comentaris sobre Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Volcanic 2018

Publicat el a les 13.49

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color rosat brillant amb reflexos blavosos.Nas: Aroma a fruites vermelles, cassis, grosella, amb notes florals i cítriques. Presència de fusta amb notes de vainilla i...
llegir complet

Publicat el a les 20.03

4/5

Per al que vam menjar va estar bé. Vi perfecte per compartir amb amics.
Té un color molt alegre. Aromes de fruita fresca. Sabors de fruits vermells.
llegir complet
Veure més opinions sobre Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Volcanic 2018 »

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Gérard Bertrand Château la Sauvageonne Volcanic 2017

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

Gérard Bertrand #château la Sauvageonne Volcanic 2017
- Chateau La SAUVAGEONNE VOLCÀNICA 0, 75l al·lèrgens Gérard Bertrand: conté sulfits
llegir complet

Top Vendes Sud Ouest