Antinori Le Mortelle Vivia 2018

Antinori (Toscana)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 2,50€ Enviament (6 díes)

13,40/unitat

Enviament: Garrafeira Nacional (Portugal)

Compra Veure més preus »

Nota de tast: Vista: és de color groc palla brillant amb tons verdosos. Nas: és agradable i intens. Els seus aromes a préssecs confitats, pinya i llimona creen un buquet harmoniós i estructurat principalment per fruites complementat amb tocs florals de llima blanca. Boca: el vi és cremós i mineral predominantment; acaba amb sabors a herbes aromàtiques fresques mediterrànies i cítrics com aranja. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Maremma Toscana. VINYA: Antinori. RAÏM: Viognier, Vermentino i Asonica. ENVELLIMENT: 3 mesos en tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: el raïm es van premsar suaument i cada varietat de raïm es va fermentar per separat per mantenir i accentuar les seves pròpies característiques úniques. El most es va refredar després a una temperatura controlada de 10 ° C per 24 hores. El most clarificat es va transferir després a tancs d'acer inoxidable amb temperatura controlada per a la fermentació MARIDATGE: va bé com a acompanyant de menjars mediterrànies. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Antinori Le Mortelle Vivia

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Toscana (Itàlia)
Celler: Antinori
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Antinori

Antinori Le Mortelle Vivia 2018

Nota de tast:

  • Vista: és de color groc palla brillant amb tons verdosos.
  • Nas: és agradable i intens. Els seus aromes a préssecs confitats, pinya i llimona creen un buquet harmoniós i estructurat principalment per fruites complementat amb tocs florals de llima blanca.
  • Boca: el vi és cremós i mineral predominantment; acaba amb sabors a herbes aromàtiques fresques mediterrànies i cítrics com aranja.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.C. Maremma Toscana.

VINYA: Antinori.

RAÏM: Viognier, Vermentino i Asonica.

ENVELLIMENT: 3 mesos en tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: el raïm es van premsar suaument i cada varietat de raïm es va fermentar per separat per mantenir i accentuar les seves pròpies característiques úniques. El most es va refredar després a una temperatura controlada de 10 ° C per 24 hores. El most clarificat es va transferir després a tancs d'acer inoxidable amb temperatura controlada per a la fermentació

MARIDATGE: va bé com a acompanyant de menjars mediterrànies.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Antinori

La família Antinori ha estat l'elaboració del vi des de fa més de 600 anys, ja que Giovanni di Piero Antinori es va convertir en part de la Fiorentina Art dei Vinattieri el 1385. Al llarg de la seva llarga història, que comprèn 26 generacions, la família sempre ha manejat personalment el negoci...

Comprar Vi Antinori:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Toscana