Petra Hebo Suvereto 2016

Petra (Toscana)

Producte no disponible a Estats Units

10,90€ + 7,00€ Enviament (6 - 8 díes)

10,90/unitat

Enviament: Food Explore (Italy)

Rebràs 0.15 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí brillant. Nas: aroma de fruits vermells amb tocs de cirera negra i nabiu. Boca: paladar molt accessible amb excel·lent equilibri i longitud, que mostra càlida fruita de mora i notes de fruita seca al final. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana, Itàlia. VINYA: Petra Azienda Agricola. RAÏMS: 50% Cabernet, 40% Merlot, 10% Sangiovese. ENVELLIMENT: bótes de roure eslovè i bótes de roure francès. ELABORACIÓ: el raïm es prenen completament madures, quan es cullen des de finals d'agost fins a mitjans de setembre, que després passen per la fermentació en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada. Després el vi passa a ser madurat en bótes de roure eslovè. Una petita porció s'envelleix en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'envellir en el tanc abans de embotellar. Després en ampolla s'envelleix durant altres 12 mesos abans de ser portat al mercat. MARIDATGE: acompanyant de plats de vedella, xai, aus i carn curada. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10- 14ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Petra Hebo Suvereto

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
N/A
Denominació:Toscana (Itàlia)
Celler: Petra
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (40%), Sangiovese (10%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Petra

Petra Hebo Suvereto 2016 (Cabernet Sauvignon, Merlot i Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí brillant.
  • Nas: aroma de fruits vermells amb tocs de cirera negra i nabiu.
  • Boca: paladar molt accessible amb excel·lent equilibri i longitud, que mostra càlida fruita de mora i notes de fruita seca al final.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana, Itàlia.

VINYA: Petra Azienda Agricola.

RAÏMS: 50% Cabernet, 40% Merlot, 10% Sangiovese.

ENVELLIMENT: bótes de roure eslovè i bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: el raïm es prenen completament madures, quan es cullen des de finals d'agost fins a mitjans de setembre, que després passen per la fermentació en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada. Després el vi passa a ser madurat en bótes de roure eslovè. Una petita porció s'envelleix en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'envellir en el tanc abans de embotellar. Després en ampolla s'envelleix durant altres 12 mesos abans de ser portat al mercat.

MARIDATGE: acompanyant de plats de vedella, xai, aus i carn curada.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10- 14ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Petra

Comprar Vi Petra:

Més comentaris sobre Petra Hebo Suvereto 2016

Publicat el a les 13.49

4/5

NOTA DE TAST:Vista: vermell robí brillant.Nas: aroma de fruits vermells amb tocs de cirera negra i nabiu.Boca: paladar molt accessible amb excel·lent equilibri i longitud, que mostra càlida fruita...
llegir complet
Veure més opinions sobre Petra Hebo Suvereto 2016 »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Toscana