Tendències:

Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

75cl

Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

14,45€ 13,47€
13,47€ 14,45€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Preus a altres botigues Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-7%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Toscana (Itàlia)
Celler: Petra
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí. Nas: bouquet de fruites vermelles, cireres i nabius. Boca: ple, fresc i agradable, harmonia entre taní i acidesa i un final saborós amb notes de mora i fruits secs. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Suvereto. RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot i Sangiovese. ENVELLIMENT: envellits en part en bótes i en part en bótes de roure francès durant 12 mesos, seguit de 10 mesos d'envelliment en ampolla. ELABORACIÓ: fermentació realitzada amb llevats autòctons i realitzada naturalment en tancs d'acer. MARIDATGE EL VI: primers plats de carn, embotits, formatges assaonats i aperitius. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

Petra Hebo Suvereto Toscana 2017 (Cabernet Sauvignon, Merlot i Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: bouquet de fruites vermelles, cireres i nabius.
  • Boca: ple, fresc i agradable, harmonia entre taní i acidesa i un final saborós amb notes de mora i fruits secs.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Suvereto.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot i Sangiovese.

ENVELLIMENT: envellits en part en bótes i en part en bótes de roure francès durant 12 mesos, seguit de 10 mesos d'envelliment en ampolla.

ELABORACIÓ: fermentació realitzada amb llevats autòctons i realitzada naturalment en tancs d'acer.

MARIDATGE EL VI: primers plats de carn, embotits, formatges assaonats i aperitius.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

16-18ºC

Maridatge

Opinions sobre Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

3.8

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Petra Hebo Suvereto Toscana 2017:Puntua Petra Hebo Suvereto Toscana 2017:

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: intenses aromes de fruites vermelles: cirera negra, pruna i gerd, així com lleugers tocs de pebre, cuir i tabac.
  • Boca: complet i intens en boca, suau i harmoniós, un acabat rodó i durador.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.

VINYA: sòl de textura argilós-sorrenca, lleugerament calcària, "Riotorto": textura argilosa, pedra calcària mitjana.

RAÏM: Merlot, Sangiovese, Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: envellit principalment en bótes de roure eslau (30 i 50 h) amb alguns barrils més petits (2n i 3r pas) durant 10-12 mesos. Breu envecimiento en acer abans de l'embotellat.

ELABORACIÓ: fermentació realitzada amb llevats autòctons en acer.

MARIDATGE: formatges anyencs, carns vermelles i embotits de tota mena.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més
,

Petra Hebo Toscana 2017

3.5 /5

Veure més
,

És original

Opinions sobre altres anyades de Petra Hebo Suvereto Toscana 20172016

4/5

NOTA DE TAST:Vista: vermell robí brillant.Nas: aroma de fruits vermells amb tocs de cirera negra i nabiu.Boca: paladar molt accessible amb excel·lent equilibri i longitud, que mostra càlida fruita de mora i notes de fruita seca al final.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana, Itàlia.VINYA: Petra Azienda Agricola.RAÏMS: 50% Cabernet, 40% Merlot, 10% Sangiovese.ENVELLIMENT: bótes de roure eslovè i bótes de roure francès.ELABORACIÓ: el raïm es prenen completament madures, quan es cullen des de finals d'agost fins a mitjans de setembre, que després passen per la fermentació en tancs d'acer inoxidable a una temperatura controlada. Després el vi passa a ser madurat en bótes de roure eslovè. Una petita porció s'envelleix en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'envellir en el tanc abans de embotellar. Després en ampolla s'envelleix durant altres 12 mesos abans de ser portat al mercat.MARIDATGE: acompanyant de plats de vedella, xai, aus i carn curada.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10- 14ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
Petra Hebo Suvereto 2016

Altres productes de la mateixa bodega