Tendències:

Toscana

Querciabella Mongrana 2016

75cl

16,99€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Toscana (Itàlia)
Celler: Agricola Querciabella
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (50%), Cabernet Sauvignon (25%), Merlot (25%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí intens i viu. Nas: notes fruiters de mores i cireres, tocs de tabac i cuir. Boca: sabor intens i amb cos, bona frescor i suavitat. Bon acabat mineral. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana. VINYA: Altitud de 20 a 50 metres sobre el nivell de la mar. Exposició: nord-sud. Una barreja de llim i sorra al·luvial amb àrees de grava i còdols superficials que es remunten a l'Plistocè. RAÏM: Sangiovese, Merlot i Cabernet sauvignon 100% ENVELLIMENT: una petita selecció de el vi madura en barriques durant deu mesos i després s'afegeix a la barreja final. ELABORACIÓ: el raïm es cullen a mà, en funció de la seva maduració fenòlica, utilitzant caixes petites. Al celler, es sotmeten a fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. Després de la fermentació malolàctica, el vi se sotmet principalment a dipòsits de ciment fins que es barreja per ser embotellat. MARIDATGE: carn rostida, carn vermella guisada, risotto de xampinyons i formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Querciabella Mongrana 2016

Querciabella Mongrana 2016 (Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí intens i viu.
  • Nas: notes fruiters de mores i cireres, tocs de tabac i cuir.
  • Boca: sabor intens i amb cos, bona frescor i suavitat. Bon acabat mineral.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.

VINYA: Altitud de 20 a 50 metres sobre el nivell de la mar. Exposició: nord-sud. Una barreja de llim i sorra al·luvial amb àrees de grava i còdols superficials que es remunten a l'Plistocè.

RAÏM: Sangiovese, Merlot i Cabernet sauvignon 100%

ENVELLIMENT: una petita selecció de el vi madura en barriques durant deu mesos i després s'afegeix a la barreja final.

ELABORACIÓ: el raïm es cullen a mà, en funció de la seva maduració fenòlica, utilitzant caixes petites. Al celler, es sotmeten a fermentació en dipòsits d'acer inoxidable. Després de la fermentació malolàctica, el vi se sotmet principalment a dipòsits de ciment fins que es barreja per ser embotellat.

MARIDATGE: carn rostida, carn vermella guisada, risotto de xampinyons i formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Querciabella Mongrana 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Querciabella Mongrana 2016:Puntua Querciabella Mongrana 2016:

4 /5

L'hi vaig regalar al meu germà i també li va agradar.
Color vermell Bordeus intens. Ric olor com a fruita seca. Un vi correcte en boca també.
El vam beure acompanyant una broqueta.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Querciabella Mongrana 20162017

4/5

Fa olor bé, com a gerd. Aquest Toscana és càlid i equilibrat.
L'he trobat alguna cosa suau per al meu gust.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega