Tendències:

Bisol Jeio Prosecco Extra Dry

75cl

Bisol Jeio Prosecco Extra Dry

15,06€ 12,05€
12,05€ 15,06€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-20%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Denominació:Veneto (Itàlia)
Celler: Bisol
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11%
Tipus D'escumós: Extra Sec
NOTA DE TAST: Vista: groc palla brillant, una perlatge molt fi i viu. Nas: harmoniós i elegant, ampli, fragant, amb predomini afruitat. Boca: sedós, envolvent, fresc i fragant, amb records evidents i agradables sensacions olfactives. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valdobbiadene. VINYA: vinyes situades als turons de Valdobbiadene a 200 metres sobre el nivell de la mar. RAÏMS: Glera 100%. ELABORACIÓ: segona fermentació en tancs d'acer segons el mètode Martinotti o vas clos. MARIDATGE: pastissos de fruites, formatges frescos, aperitius, aperitius calents de peix, pastissos salats com el quiche. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 4-6ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Descripció sobre Bisol Jeio Prosecco Extra Dry

Bisol Jeio Prosecco Extra Dry

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc palla brillant, una perlatge molt fi i viu.
  • Nas: harmoniós i elegant, ampli, fragant, amb predomini afruitat.
  • Boca: sedós, envolvent, fresc i fragant, amb records evidents i agradables sensacions olfactives.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Valdobbiadene.

VINYA: vinyes situades als turons de Valdobbiadene a 200 metres sobre el nivell de la mar.

RAÏMS: Glera 100%.

ELABORACIÓ: segona fermentació en tancs d'acer segons el mètode Martinotti o vas clos.

MARIDATGE: pastissos de fruites, formatges frescos, aperitius, aperitius calents de peix, pastissos salats com el quiche.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 4-6ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Veure més

El Celler

Bisol

Bisol

El primer testimoni que acredita la presència de la família Bisol en el cor històric de la zona de producció de Prosecco es troba a la República de Venècia de 1542, on els Bisol apareixen com a "patrons obrers" d'una immensa finca pertanyent a la família noble de la Des de Pula: un territori anomenat Chartice, l'actual i molt prestigiós turó de Cartizze.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Bisol Jeio Prosecco Extra Dry

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega