Tendències:

Veneto

Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not

75cl

37,05€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Denominació:Veneto (Itàlia)
Celler: Pasqua
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Groc. Nas: La garganega dóna l'estructura del vi, frescor i fragància amb notes florals i una intensa mineralitat, una profunda expressió de la composició del sòl volcànic. Boca: Les diverses collites vénen en una llarga sèrie de notes per expressar la gamma de florida de les flors a la camamilla, avellana, cítrics i fruites tropicals. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veneto VINYA: Pasqua. El nom es refereix als vins Pasqua, vinyes i una relació profunda amb la terra. Pasqua Vigneti i Cantine va ser fundada el 1925 a Verona i va néixer de l'amor de la família de Valpolicella. Tres generacions de persones amb un cor i l'ànima Veronese internacional que comparteixen la mateixa passió: la viticultura i la producció de vins únics, per primera vegada a Venècia i després a les regions italianes de la prestigiosa DOC. RAÏM: garganega, Pinot Bianco i Sauvignon ENVELLIMENT: El procés continua amb l'envelliment en segon fusta durant aproximadament 6 mesos en. El vi s'omple a continuació per perfeccionar en dipòsits d'acer. ELABORACIÓ: Aquest vi és l'expressió més forta de les característiques dels vins d'origen, que es troben en diferents àrees en el costat de la muntanya Verona Calvarina a la part més oriental del nom de Soave. Una barreja dels 4 millors anyades dels últims deu anys (2013, 2015, 2016, 2017), seleccionada com la màxima expressió de la vinya al llarg de la seva història. la vinificació de raïm blanc es porta a terme a la pell durant aproximadament 10 hores amb una maceració de cada any seleccionat. Més tard, la fermentació alcohòlica amb llevats seleccionats s'activa a baixesTEMPERATUR:es. La següent és una fermentació malolàctica parcial amb aproximadament el 10% del producte en barrils. És un vi amb gran potencial d'envelliment. MARIDATGE: aus, amanides. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-11 ° C ALCOHOL: 13%

Elaboració de Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not

Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not

NOTA DE TAST:

  • Vista: Groc.
  • Nas: La garganega dóna l'estructura del vi, frescor i fragància amb notes florals i una intensa mineralitat, una profunda expressió de la composició del sòl volcànic.
  • Boca: Les diverses collites vénen en una llarga sèrie de notes per expressar la gamma de florida de les flors a la camamilla, avellana, cítrics i fruites tropicals.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Veneto

VINYA: Pasqua. El nom es refereix als vins Pasqua, vinyes i una relació profunda amb la terra. Pasqua Vigneti i Cantine va ser fundada el 1925 a Verona i va néixer de l'amor de la família de Valpolicella. Tres generacions de persones amb un cor i l'ànima Veronese internacional que comparteixen la mateixa passió: la viticultura i la producció de vins únics, per primera vegada a Venècia i després a les regions italianes de la prestigiosa DOC.

RAÏM: garganega, Pinot Bianco i Sauvignon

ENVELLIMENT: El procés continua amb l'envelliment en segon fusta durant aproximadament 6 mesos en. El vi s'omple a continuació per perfeccionar en dipòsits d'acer.

ELABORACIÓ: Aquest vi és l'expressió més forta de les característiques dels vins d'origen, que es troben en diferents àrees en el costat de la muntanya Verona Calvarina a la part més oriental del nom de Soave. Una barreja dels 4 millors anyades dels últims deu anys (2013, 2015, 2016, 2017), seleccionada com la màxima expressió de la vinya al llarg de la seva història. la vinificació de raïm blanc es porta a terme a la pell durant aproximadament 10 hores amb una maceració de cada any seleccionat. Més tard, la fermentació alcohòlica amb llevats seleccionats s'activa a baixesTEMPERATUR:es. La següent és una fermentació malolàctica parcial amb aproximadament el 10% del producte en barrils. És un vi amb gran potencial d'envelliment.

MARIDATGE: aus, amanides.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-11 ° C

ALCOHOL: 13%

Veure més

Opinions sobre Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not:Puntua Pasqua Superbianco Hey French: You Could Have Made This But You Did Not:

4 /5

Es noten en aquest Veneto aromes de llimona i aranja. Molt lleuger a la boca.
No li faltava ànima.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega