Tendències:

Vi Rias Baixas

Veure tots els productes a Vi Rias Baixas

El vi Rías Baixas pertany a la DO que se situa a les ries de Galícia del sud. Rías Baixas es compon de 5 subzones: Val do curis, Comtat do Tea, O Rosal, Soutomaior i Ribeira do Ulla. Aquestes subzones produeixen sobretot Albariño, raïm de gran prestigi sent la denominació punt de referència de la vinicultura gallega. La DO està situada entre Pontevedra i La Corunya sent el seu clima atlàntic amb temperatures suaus i alta humitat.

El vi Rías Baixas s'estén en més de 3.600 hectàrees, amb 204 cellers collint vins de gran prestigi a Espanya ia l'estranger. Els vins de la DO rep en cada anyada premis i guardons en les majors fires i tasts del món.

Les varietat de raïm més utilitzada és preferentment l'Albariño, soca autòctona. A més, per als blancs s'utilitza el Loureira blanca (o marquès), treixadura i Caine blanc. Amb l'Albariño, tindràs vins de color groc palla, potents i molt aroma. En els negres, encara que molt poc produïts, els ceps són: Caine negre, espadeiro, Loureira tinta i sousón.

Comprar Vins de Rias Baixas online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Rias Baixas: Top Vendes

veure tots

Vi Rias Baixas: negre

veure tots

Vi Rias Baixas: blanc

veure tots

Vi Rias Baixas: escumós

veure tots

Vi Rias Baixas: rosat

veure tots

Vi Rias Baixas: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots