Fitxa tècnica · Albariño do Ferreiro
Descripció · Bodegas Gerardo Méndez
Albariño do Ferreiro 2018 (Albariño)
NOTA DE TAST:
- Vista: groc verdós, pàl·lid i brillant.
- Nas: fresc, ampli i profund, aromes de fruita madura, flor blanca i records a iode.
- Boca: acidesa integrada, sedós amb pas per boca elegant, salí i mineral, un final molt llarg i ben estructurat.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rias Baixas.VINYA: vinyes pròpies joves d'entre 5 i 12 anys.RAÏMS: Albariño.ELABORACIÓ: després de la verema, pas de raïm per un procés de desrapat i maceració posterior entre un i dos dies. Desfangat finalment a temperatura controlada de 15ºC i decantat 12 hores abans de fermentar en dipòsits d'acer inoxidable durant 24 dies.
MARIDATGE: peix blanc al forn, marisc cru, peix blanc amb salsa, marisc a la planxa i arrossos.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Busques una altra cosa?
Veure els millors Vins de Rias Baixas segons les opinions sobre vi a Uvinum
Veure totes les anyades del vi Albariño do Ferreiro
Bodegas Gerardo Méndez
Comprar Vi Bodegas Gerardo Méndez:
-
Albariño do Ferreiro 2017
Rias Baixas (Vi Blanc)
13,29€
-
Do Ferreiro Cepas Vellas 2016
Rias Baixas (Vi Blanc)
33,95€
-
Do Ferreiro Dous Ferrados Barrica 2016
Rias Baixas (Vi Blanc)
19,39€
Opinions
Opinió destacada sobre Albariño do Ferreiro 2018
Publicat el 23/05/19 a les 04.32
4/
Do Ferreiro 2018
- GRAU ALCOHÒLIC: 12º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 12ºC
- MARIDATGE: Aperitiu, Arrossos de peix, Marisc cru, Marisc a la graella, Peix blanc al forn, Peix blanc amb salsa, amanides complexes i foie.
Més comentaris sobre Albariño do Ferreiro 2018
Publicat el 25/11/19 a les 15.03
4 /
NOTA DE TAST:
- Vista: groc verdós, pàl·lid i brillant.
- Nas: fresc, ampli i profund, aromes de fruita madura, flor blanca i records a iode.
- Boca: acidesa integrada, sedós amb pas per boca elegant, salí i mineral. Un final molt llarg i ben estructurat.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rias Baixas.
VINYA: 81 parcel·les situades a la subzona de l'Val do Salnés de Rias Baixas i situades a entre 100 i 115 metres d'altura. La majoria és emparrat, amb una poda en Cazenave-Marcón amb diferents tipus de conducció. Sòl predominantment sorrenc amb roca mare granítica.
RAÏMS: 100% Albariño.
ELABORACIÓ: verema duta a terme de forma manual. Raïm transportades en petites caixes de plàstic al celler el més ràpid possible per evitar el deteriorament del raïm i el seu escalfament. Desrapat, maceració pel·licular en fred, premsat, fermentació alcohòlica amb peu de cuba seleccionat, treball de lia fina i dipòsits d'acer.
MARIDATGE EL VI: verat a la planxa amb verduretes saltejades
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Publicat el 29/05/18 a les 21.04
4 /
Una mica menys intens que les anyades precedents, però segueix sent un gran vi.
Resum de puntuacions
Opinions d'altres anyades
Opinions sobre Albariño do Ferreiro 2017


4/5
- Vista: Groc verdós, pàl·lid i brillant
- Nas: Fresc, ampli i profund amb aromes de fruita madura, flor blanca i records a iode
- Boca: Acidesa integrada, sedós amb pas per boca elegant, salí i mineral. Posseeix un final molt llarg i ben estructurat
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rias baixas
VINYA: Cellers Gerardo Méndez
RAÏMS: Alabriño
MARIDATGE: carns blanques, peixos, mariscs
TEMPERATURA DE CONSUM: 10º
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

4/5
- Vista: groc verdós, pàl·lid i brillant.
- Nas: fresc, ampli i profund, aromes de fruita madura, flor blanca i records a iode.
- Boca: acidesa integrada, sedós, pas per boca elegant, salí i mineral, un final molt llarg i ben estructurat.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rias Baixas.
RAÏMS: Albariño
ELABORACIÓ: desrapat, maceració pel·licular en fred, premsat, fermentació alcohòlica amb peu de cuba seleccionat, treball de lia fina i dipòsits d'acer.
TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%
Opinions sobre Albariño do Ferreiro 2015

Opinions sobre Albariño do Ferreiro 2008

4.5/5
- Nota de tast: Color groc palla. Tòfona: sense barrejar, herba,
minerals. En boca, fresc, fruitós, estructurat,
amb bon gust
- Punts: 90