Quinta de Couselo Magnum 2010

Quinta de Couselo (Rias Baixas)

21,99€ + 5,93€ Enviament (4 díes)

87,96€ + 8,47€ Enviament (4 díes)

87,96€ + 8,47€ Enviament (4 díes)

21,99/unitat

Enviament: Vinusdei

Rebràs 0.29 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Vinusdei

Només queden 4 unitats!

NOTA DE TAST DE/D' Quinta de Couselo Magnum 2010:: Vista: daurat, fons verdós. Nas: notes herbàcies i florals, d'herba aromàtica, fruita blanca. Boca: bona acidesa, amb cos i caràcter. Un record molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rías Baixas. RAÏM DE : Albariño 70% i altres varietats 30%.

Fitxa tècnica · Quinta de Couselo

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2010 Altres anyades
Denominació:Rias Baixas (Galícia,Espanya)
Celler: Quinta de Couselo
Volum: 150cl Altres volums
Raïms: Albariño, Loureiro, Caiño
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Quinta de Couselo

Quinta de Couselo Magnum 2010 (Albariño, Loureiro i Caiño)

NOTA DE TAST DE/D' Quinta de Couselo Magnum 2010::

  • Vista: daurat, fons verdós.
  • Nas: notes herbàcies i florals, d'herba aromàtica, fruita blanca.
  • Boca: bona acidesa, amb cos i caràcter. Un record molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rías Baixas.

RAÏM DE : Albariño 70% i altres varietats 30%.

Quinta de Couselo

Comprar Vi Quinta de Couselo:

Més comentaris sobre Quinta de Couselo Magnum 2010

Serafí Reig

Publicat el a les 05.44

3 /5

Em va semblar una grata experiència

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    1
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Quinta de Couselo Magnum 2015

Mi Sumiller
Mi Sumiller

4/5

Groc pàl·lid amb notes verdoses. En nas mostra un intens aroma de fruita (pruna, préssec) floral (flor del taronger) i notes de llorer. En boca és fresc, untuós però equilibrat, mineral; notes salines amb un franc retronasal, llarg i deixant molt bona persistència.
Perfecte com marisc, amanides consistents, embotits, peixos grassos, carn blanca, paella marinera.
Vinyes pròpies (6 hectàrees) i finques arrendades sota control tècnic del celler.
Sòls majoritàriament granític i algunes finques en sòl d'esquistos pissarrosos.
Rigorós control a la vinya amb verema manual en caixes de 15 kg. Transport immediat a celler on el raïm es sotmet a control de temperatura mitjançant la seva introducció en cambra frigorífica a 5 ºC. Selecció en taula vibratòria raïm a raïm. Desrapat i maceració de raïm sencer abans del premsat pneumàtic. Separació de mosts. Desfangat estàtic. Fermentació a temperatura controlada. Criança sobre lies fines durant 6 mesos. Estabilització en acer inoxidable fins a aconseguir la maduresa suficient per al embotellat al maig de 2014.

Top Vendes Rias Baixas