Tendències:

Ribeira Sacra

Guímaro Finca Meixemán 2017

75cl

GP92Peñín

Guímaro Finca Meixemán 2018

24,90€
24,90€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Guímaro Finca Meixemán 2018

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Ribeira Sacra (Galícia, Espanya)
Celler: Adegas Guímaros
Volum: 75cl
Raïms: Brancellao, Garnacha, Mencía, Merenzao, Sousón, Caiño, Mouratón
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: capa mitja-alta. Nas: floral i especiada, sobre un fons fumat. Boca: potent i profunda, notes pròpies de fruits vermells i negre, elegants tocs minerals. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribeira Sacra. VINYA: Nom: Finca Meixemán. Sòl pissarrós i granític. RAÏM: Mencía, Caiño, Souson, Brancellao, Merenzao, Negreda, Garnatxa, Mouratón. ENVELLIMENT: criança en bótes de 255 i 500 litres de roure francès de usades durant aproximadament 12 a 13 mesos. Realitza la fermentació malolàctica en bóta. Passat l'any (aproximadament) es treu a dipòsit i roman 2 mesos decantant. ELABORACIÓ: fermentació en dipòsits troncocònics tancats amb un 40% de rapa i un 60% de raïm sencer. Des de l'inici de la fermentació fins que es treu el vi transcorren al voltant de 50 dies. A continuació es realitza un sagnat per pròpia inèrcia i premsat suau de les pasta. MARIDATGE: guisats de caça i rostits. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Guímaro Finca Meixemán 2017

Guímaro Finca Meixemán 2017 (Brancellao, Garnacha, Mencía, Merenzao, Sousón, Caiño i Mouratón)

NOTA DE TAST:

  • Vista: capa mitja-alta.
  • Nas: floral i especiada, sobre un fons fumat.
  • Boca: potent i profunda, notes pròpies de fruits vermells i negre, elegants tocs minerals.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribeira Sacra.

VINYA: Nom: Finca Meixemán. Sòl pissarrós i granític.

RAÏM: Mencía, Caiño, Souson, Brancellao, Merenzao, Negreda, Garnatxa, Mouratón.

ENVELLIMENT: criança en bótes de 255 i 500 litres de roure francès de usades durant aproximadament 12 a 13 mesos. Realitza la fermentació malolàctica en bóta. Passat l'any (aproximadament) es treu a dipòsit i roman 2 mesos decantant.

ELABORACIÓ: fermentació en dipòsits troncocònics tancats amb un 40% de rapa i un 60% de raïm sencer. Des de l'inici de la fermentació fins que es treu el vi transcorren al voltant de 50 dies. A continuació es realitza un sagnat per pròpia inèrcia i premsat suau de les pasta.

MARIDATGE: guisats de caça i rostits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Punts

GP92Peñín

Opinions sobre Guímaro Finca Meixemán 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Guímaro Finca Meixemán 2017:Puntua Guímaro Finca Meixemán 2017:

4 /5

Es noten els aromes de cirera i regalèssia. Un gust de res en concret, a vi i prou.
Un vi genial.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Guímaro Finca Meixemán 2017201820152012

4/5

El prenem així sense més, sense acompanyar-lo d'menjar. El Brancellao s'ha convertit en el meu millor amic.
Em va agradar especialment el color. Aromes profunds: balsàmics, violetes, mentolats. És un vi una mica astringent, propi d'aquests vins.
Veure més

4/5

M'agrada compartir aquest negre de Ribeira Sacra amb algú especial.
És un vi negre amb tonalitat opaca. A l'olorar-lo vaig notar aromes a mores. És un vi amb bastant cos.
Aquest vi Guímaro Finca Meixeman el prenem sol, sense menjar.
Veure més

4/5

Cirera picota. capa alta. Aromes principals de cafè i fusta.El vaig notar viu i fresc.
Va molt bé amb formatge curat.
Amb el meu cap l'hem compartit més d'una vegada.
Veure més
Adegas Guímaro Guímaro Finca Meixemán 2012

Altres productes de la mateixa bodega