Tendències:

Ribeiro

Sameirás 2017

Volum 75cl

Sameirás 2017

9,90€
9,90€
Botiga: Drinks&Co Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€
Només queden 2 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Ribeiro (Galícia, Espanya)
Celler: Adega Sameiras
Volum: 75cl
Raïms: Sousón, Caiño
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Groc gairebé daurat amb tints verdosos. És net i rutilant. Nas: D'intensitat mitjana. Complex, amb notes de criança però predominança de la fruita. Tocs florals i herbacis. Boca: De bona entrada. És untuós, estructurat i més aviat sec. Notes afruitades i molt bona acidesa. Final llarg i fresc. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rierol. VINYA: Celler Adega Antonio Cajide. RAÏM: Albariño, Godello, Treixadura i Costat. ENVELLIMENT: La criança d'aquest vi té lloc en bótes de roure francès amb les mares en suspensió abans de ser embotellat i comercialitzat durant sis mesos. ELABORACIÓ: Per a la seva elaboració, es realitzen fins a tres veremes per vinya, durant els quals es seleccionen només els grans més madurs. Quan el most de Sameirás arriba a densitat 1040, aquest es passa a bótes de roure francès per acabar la fermentació. MARIDATGE: Excel·lent per acompanyar arrossos de carn, peix blanc a l'forn, embotits, amanides complexes, fumats, formatges frescos, carns Blacas, carns vermelles a la graella, estofats, risotto i rostits. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Sameirás 2017

Sameirás 2017 (Sousón i Caiño)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Groc gairebé daurat amb tints verdosos. És net i rutilant.
  • Nas: D'intensitat mitjana. Complex, amb notes de criança però predominança de la fruita. Tocs florals i herbacis.
  • Boca: De bona entrada. És untuós, estructurat i més aviat sec. Notes afruitades i molt bona acidesa. Final llarg i fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rierol.

VINYA: Celler Adega Antonio Cajide.

RAÏM: Albariño, Godello, Treixadura i Costat.

ENVELLIMENT: La criança d'aquest vi té lloc en bótes de roure francès amb les mares en suspensió abans de ser embotellat i comercialitzat durant sis mesos.

ELABORACIÓ: Per a la seva elaboració, es realitzen fins a tres veremes per vinya, durant els quals es seleccionen només els grans més madurs. Quan el most de Sameirás arriba a densitat 1040, aquest es passa a bótes de roure francès per acabar la fermentació.

MARIDATGE: Excel·lent per acompanyar arrossos de carn, peix blanc a l'forn, embotits, amanides complexes, fumats, formatges frescos, carns Blacas, carns vermelles a la graella, estofats, risotto i rostits.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Sameirás 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Sameirás 2017201620152014

4/5

Aromes a grosella. Aquest 2016 era tan lleuger que el vaig beure com aigua.
Millor que tots els altres vins de Adega Sameiras.
Veure més
Laia Company

4/5

El Brancellao va bé amb carn de caça. El vaig provar en un curs de tast.
Intens a la vista. És clar olor de groselles. Bon sabor com a bóta.
Veure més
David Gareca

4/5

Per al que vam menjar va estar bé. El vaig tastar amb la meva germana.
Vermell viu amb matisos violeta. Olor principal a caramel. Em va agradar la seva acidesa.
Veure més
Carme Rial