Tendències:

Vi Ribera del Duero

Veure tots els productes a Vi Ribera del Duero

El vi Ribera del Duero (DO) es troba a la conca del riu Duero, al sud-est de Castella i Lleó. La franja de les vinyes s'estenen durant 115 km. i 35 km. d'amplada unint a més de 100 pobles a la vora del riu en 4 províncies: Sòria, Segòvia, Burgos i Valladolid. La denominació d'origen Ribera del Duero va ser creada el 1982, quan grans cellers i marques es van unir per crear una gran regió vinícola apostant per la replantació de vinyes i tecnologia per elaborar el vi Ribera del Duero.

Més de 240 cellers i 8.000 viticultors componen a dia d'avui els vins Ribera del Duero. Els sòls de la DO tenen grans components de guixos i calcàries sent poc fèrtils amb un clima de tipus continental, amb molt de sol i poques pluges.

Els seus més de 20.700 hectàrees de vinya representen el 20% de la producció de vi a Espanya.

El Tempranillo és el raïm principal de la zona i està present en més del 75% del vi Ribera del Duero que permet elaborar vins joves i altres per enjevecer en bóta. A més, destaquen el Albillo per les raïms blancs i com tintes: Tinta del País (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot i Garnatxa Negra.

Comprar Vins de Ribera del Duero online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Ribera del Duero: Top Vendes

veure tots

Vi Ribera Del Duero: negre

veure tots

Vi Ribera Del Duero: blanc

veure tots

Vi Ribera Del Duero: escumós

veure tots

Vi Ribera Del Duero: rosat

veure tots

Vi Ribera Del Duero: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots