Opinions sobre Alion 2009

Bodegas Alión (Ribera del Duero)

« Tornar al perfil tècnic de Alion 2009

  • Alión 2009

    • |
    • 4 /5
    NOTA DE TAST:
    - Vista: en la vista es presenta amb un color cirera picota de capa alta.
    - Nas: en nas es presenta amb una aroma de fruita vermella madura, tocs florals i notes de fina fusta
    - Boca: en boca es presenta Potent, saborós i afruitat, amb bona acidesa i un postgust rodó i persistent...
    llegir complet »
  • Alión 2009

    • |
    • 4 /5
    Alión És un monovarietal negre amb criança elaborat exclusivament amb els millors raïms ull de llebre de la Ribera del Duero. Un vi elegant i excel·lent en totes les seves facetes.
    llegir complet »
  • Alión 2009

    • |
    • 4 /5
    Contingut de caixa: 6 ampolles (en caixa de fusta). Varietats de raïm (%): 100% Tinta Fina. Elaboració: Criança de 15 mesos en bóta nova verge Nevers. Volum d'alcohol: 14%. Temperatura de servei: 16-18º C. Maridatge: Combina molt bé amb filets i altres carns de bou a la graella. Nota de tast:...
    llegir complet »
  • Alión Reserva 2009

    • |
    • 4 /5
    Vista: color cirera picota de capa alta. nas: aromes de fruita vermella madura, tocs florals i notes de fina fusta. boca: potent, saborós i afruitat, amb bona acidesa i un final rodó i persistent.
    llegir complet »
  • Alión 2009

    • |
    • 4 /5
    Regió: Ribera del Duero / Espanya. Sabor: sec. Varietat de raïm: 100% Tinto Fino. Alcohol: 14% vol 5 Temperatura de servei: 16-18 C. Sucre residual:. 1,30 g / l. Acidesa: 4,6 g / l. El vermell Alion vi espanyol és un 100% Negre Fi, concentrat, estructurat i ple de sabor intens, amb precioses...
    llegir complet »
  • Alion Cosecha 2009

    • |
    • 4 /5
    VI NEGRE RB. D. Alion COLLITA 2009 75cl
    Nota de Tast: Alión és un vi sòlid, màxima expressió del raïm negre fi madurada al sol i vinificat amb intel · ligència. El color és concentrat, fosc, però amb la vora lluminós i seductor, propi dels seus pocs anys de joventut però assaonat en la fusta....
    llegir complet »