Austum 2011

Tionio (Ribera del Duero)

Actualment Austum 2011 no està en venda, però pots comprar Austum 2014

11,54€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

69,24€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

138,48€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

11,54/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.15 punts per cada unitat que compris

Vi de cos mitjà amb matisos violacis, tot juveniles.Nariz intensa i franca, d'aromes nets i fructuosos.Muy suau en boca i rodó, amb acidesa suficient encara no agressiva.

Fitxa tècnica · Austum

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Tionio
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Tempranillo, Tinto Fino, Tinta Fina
Maridatge: EntrantsCarnFormatges
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Tionio

Austum 2011 (Tempranillo, Tinto Fino i Tinta Fina)

Vi de cos mitjà amb matisos violacis, tot juveniles.Nariz intensa i franca, d'aromes nets i fructuosos.Muy suau en boca i rodó, amb acidesa suficient encara no agressiva.

Tionio

La verema es realitza de forma manual. El raïm és recollit en caixes i transportat tot seguit a la bodega per passar per una taula de selecció, on personal especialitzat, separa els raïms que no reuneixen la qualitat òptima. Una vegada el raïm està derrapat i trepitjat es realitza una...

Comprar Vi Tionio:

Més comentaris sobre Austum 2011

Vinodis

Publicat el a les 18.17

4 /5

TAST:
- Vista: vermell violaci
- Nas: intens, amb aromes de fruites negres, amb un fons lleugerament balsàmic
- Boca: rica en fruites i suau, mentre que els tanins són rodons i sedosa

VINEYARD: Tionio
Regió: Castella i Lleó
NOM: Ribera del Duero (DO)
Raïm: Tinta Fina (100%)
MATRIMONI: Joc - plats picants - Senglar - Be i ovelles

Observacions: Altes 6 mesos en bótes de roure Allier i americà.
Rouge0, 75.202.213, 5%
Un vi de caràcter.
Vinoole com

Publicat el a les 15.21

4 /5

Nota de Tast: Presenta un color cirera viu amb un fons violaci típic de la seva joventut. Nas intens i molt franca on predominen les aromes de fruits vermells i florals. En boca destaca la seva frescor i la seva estructura sense estridències a causa del seu curt pas per bóta. És un vi que desprèn vivacitat. Maridatge: Embotits, Llegums, Xai a la graella, Carns vermelles a la graella, Caça de ploma, Formatges semicurats, Plats especiats.
Juan Molero

Publicat el a les 05.14

4 /5

Austum Roble 2011

Presenta un color cirera viu amb un fons violaci típic de la seva joventut. Nas intens i molt franca on predominen les aromes de fruits vermells i florals. En boca destaca la seva frescor i la seva estructura sense estridències a causa del seu curt pas per bóta. És un vi que desprèn vivacitat.

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Austum 2012

Anònim
Anònim

5/5

Vi fantàstic!

Opinions sobre Austum 2016

Verònica Gomis
Verònica Gomis

4/5

NOTA DE TAST DE Austum 2016:
- Vista: picota, ribet granat, matisos violacis, brillant, límpid, llàgrimes lentes coloreantes, capa alta.
- Nas: fresc, fonoll, mentolats, balsàmics, fruita vermella, cuir, pebrots, fumats, tabac ros, compota de fruites.
- Boca: ampli, taní sedós, fruita negra, vainilles, fonoll, torrefactes, postgust mig, prunes, nabius, torrefactes, vainilla, fumats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

RAÏMS: 100% Ull de llebre.

MARIDATGE: picades, botifarres, lletó, costella de xai, receptes d'aus de caça, herbes aromàtiques i espècies fortes.
TEMPERATURA DE CONSUM: 15-17ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Opinions sobre Austum 2014

Bartolomeu Solé
Bartolomeu Solé

4/5

NOTA DE TAST DE Tionio Austum Ecológico 2014:
- Vista: cirera viu, un fons violaci.
- Nas: nas intensa i molt franca, aromes de flor blava i fruits vermells.
- Boca: frescor destacada i amabilitat, un vi elegant, equilibrat i afruitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.
VINYA: Tionio
RAÏMS: Tinta Fina.

MARIDATGE: arrossos de carn, carns vermelles a la planxa, porc arrebossat, conill al forn, xai arrebossat, guisats de conill, pasta, formatges de pasta crua semicocida.
TEMPERATURA DE CONSUM: 14-16ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Top Vendes Ribera del Duero