Emilio Moro Magnum 2015

Bodegas Emilio Moro (Ribera del Duero)

RP90GP91

41,95€ + 19,18€ Enviament (8 - 10 díes)

125,85€ + 20,10€ Enviament (8 - 10 díes)

125,85€ + 20,10€ Enviament (8 - 10 díes)

41,95/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen ES (Netherlands)

Rebràs 0.56 punts per cada unitat que compris

Només queden 3 unitats!

T'agradarà saber que...

Emilio Moro 2015 porta el nom del creador i alma mater de la casa: Emilio Moro. Anteriorment donava nom a criances i reserves però des de 1998, només es refereix al vi elaborat amb vinyes de Negre fi d'entre 12 i 25 anys.

És un vi amb una àmplia varietat de matisos. Un vi amable, ric, fresc, viu, elegant, complex: el vaixell insígnia del celler i un gran representant d'aquesta denominació castellana.

Presentat en format magnum, seria, per exemple, un excel·lent regal d'aniversari.

El crític Robert Parker li ha donat una qualificació de 90 punts.

Fitxa tècnica · Emilio Moro

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Bodegas Emilio Moro
Volum: 150cl Altres volums
Puntuació: RP90GP91
Raïms: Tempranillo, Tinto Fino
Maridatge: EntrantsCarnPastaPasta a la bolonyesaPernil i embotitsFormatgesCarn vermellaBarbacoaBeCarns a la brasaFormatge semicuratPernil ibèric
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bodegas Emilio Moro

Emilio Moro Magnum 2015 (Tempranillo i Tinto Fino)

NOTA DE TAST DE Emilio Moro Magnum 2015

  • Vista: vermell cirera picota.
  • Nas: riquesa, varietat, torrats, fusta, fruits negres o vainilla.
  • Boca: intens, amable i desitjable, una bona acidesa, ampli, saborós i amb gran volum, un final molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

VINYA: Bodegas Emilio Moro

RAÏMS: Negre Fi.

MARIDATGE: formatge curat, carn, carns a la graella, xai, barbacoa, carn vermella, carns rostides.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Bodegas Emilio Moro

Des de 1987 Cellers Emilio Moro decideix comercialitzar els seus vins començant amb un petit celler en la qual es instal · lar vuit dipòsits, una desgranadora, un equip de fred per a control de temperatura, una petita embotelladora etiquetadora, tot això de manera molt familiar però amb els...

Comprar Vi Bodegas Emilio Moro:

Més comentaris sobre Emilio Moro Magnum 2015

Mi Sumiller

Publicat el a les 11.33

4 /5

Referència a l'esperit de la Ribera del Duero
Complex i atractiu amb una base intensa de fruita negra característica, mora i nabius, en perfecta integració amb les notes dolces de la fusta, xocolata i cafè que aporten complexitat i harmonia al conjunt. A la boca és sedós i equilibrat amb una gran presència que envolta el paladar. De postgust llarg i persistent.
Elaborat amb raïm 100% Negre Fi, ha estat 15 dies en maceració amb les pells. Posteriorment ha tingut una criança de 12 mesos en bóta de roure americà i roure francès fins el seu embotellat.
A més d'acumular nombroses puntuacions per sobre dels 90 punts, s'ha situat entre els primers llocs de 'Els Millors 100 vins d'Espanya' de la revista Wine Advocate (2010) o en el segon lloc del 'Top 9 Spanish Wines' de l'expert Gregory Dal Píaz, entre d'altres.
Vinos Baco

Publicat el a les 04.46

4 /5

- NOTA DE TAST: De color cirera molt cobert. Aromes intensos de fruites negres en aquell temps molt madures, torrats fins en equilibri i molt ben integrats. Potent en boca, ampli, carnós, saborós i amb tanins grassos de fruita negra. Tocs de vainilla, balsàmics i especiats de bones fustes nobles. Final llarg i ple
- GRAU ALCOHÒLIC: 14º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 14º a 16ºC
- MARIDATGE: Marida amb plats de sabor intens, carns vermelles a la graella, caça de ploma i pèl.
Grand Cru Wijnen

Publicat el a les 04.39

4 /5

2014 i 2015 anys de glòria de la Ribera del Duero i proporciona vins elegants i amb molt de cos en gairebé perfectes condicions. L'Emilio Moro és un Tempranillo 100% i ve de diferents vinyes de diferents tipus de sòl (argila, calç i pedra) de 25-35 anys d'edat. En la terminologia espanyola, es tracta d'una trucada Criança (mal·lèol és una Reserva). El vi es fermenta amb llevats autòctons en dipòsits d'acer inoxidable amb contacte amb la pell i 15 dies per a un any en bótes de roure francès, 50% i 50% de roure americà. L'Emilio Moro és de color fosc i gairebé opac. En el primer pas es tanca una mica, però després en silenci el desplegament d'aromes atractius i concentrats de prunes, cireres negres madures i les herbes al nas. El sabor és ple amb tanins refinats, acidesa equilibrada i una multa. Tal un bon Ribera per un preu tan bo que no vénen sovint.

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Emilio Moro Magnum 2017

Valentí Mengual
Valentí Mengual

4/5

NOTA DE TAST:Vista: bell color vermell granat amb centelleigs violetes i tocs blaus. Llàgrima densa.Nas: aromes intenses amb sensacions predominants de fruites vermelles com gerds i maduixes, harmonitzats amb un toc afustat que revela una mica de la seva criança.Boca: sensacions del nas es repeteixen en boca, compota de fruites vermelles, cireres un toc d'aranja. Untuós, de bon cos i excel·lent equilibri de sabors àcids i dolços. Final agradable.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Ribera d'el Duero.VINYA: Emilio Moro.RAÏMS: Negre Fi.ENVELLIMENT: 12 mesos en bóta de roure francès i americà.ELABORACIÓ: collita manual del raïm a finals d'octubre. Transport en caixes petites del raïm. Desrapat i trepitjat breu del raïm, premsat suau i fermentació en tancs inox amb control de temperatura i humitat.MARIDATGE DEL VI: servir amb carns de caça major, estofat de porc, cap de bestiar o be. Degustar amb formatges curats, plats especiats, xai a la graella, carns vermelles preparades a la graella.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Opinions sobre Emilio Moro Magnum 2011

Guillem Toraya
Guillem Toraya

4/5

El va demanar un amic en un restaurant.
Vermell viu amb matisos violeta. Notes de cafè i fusta. Sabor com fumat molt lleuger, bo.

Opinions sobre Emilio Moro Magnum 2006

Estel Suau
Estel Suau

4/5

Una ampolla d'aquest negre per a dos: no cal res més.
Vermell cirera clàssic de 2006. Té olors de grosella. El Emilio Moro Magnum té molt bon cos.
A mi em va agradar amb la carn que vam menjar.

Top Vendes Ribera del Duero