“En un dels sòls més importants i representatius de la Ribera del Duero es troba el celler Emilio Moro. Aquí neix l'únic vi d'aquest celler "Emilio Moro 2011" que encara conserva el nom del seu fundador. Com diu José Moro, "és l'ànima mater, és el meu pare, i amb això queda dit tot". Aquest vi s'elabora amb raïm 100% tinto fino després de la selecció de vinyes d'entre 15 i 25 anys edat dels seus sòls més importants del celler. A més rep una criança de 12 mesos en bótes de roure francès i americà que durant anys han aportat finor, elegància i tendresa a través de la seva integració amb el vi. Emilio Moro Criança 2011 presenta color picota i vores violacis, capa alta, net i brillant. En nas és complex, aromes a fruita negra, apareixen dolços de la fusta, xocolata i cafè. En boca es torna sedós i equilibrat per embolicar completament el paladar. Aquest complex i harmònic brou pot ser que sigui el millor de l'última dècada.”