Tendències:

Ribera del Duero

Gran Arzuaga 2011

75cl

Gran Arzuaga 2011

136,08€
136,08€
Botiga: GrauOnline Preus a altres botigues Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Arzuaga Navarro
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Albillo, Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció sobre Gran Arzuaga 2011

Gran Arzuaga 2011 (Albillo i Tempranillo)

Productor: Arzuaga Navarro

DO: Ribera del Duero

Els raïms: Albillo i Tempranillo

Veure més

El Celler

Arzuaga Navarro

Arzuaga Navarro

Fundada al començament dels 90 per la família Arzuaga Navarro, els Cellers que porten el seu nom són un exemple de dedicació i passió per la terra i el vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Gran Arzuaga 2011

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gran Arzuaga 2011:Puntua Gran Arzuaga 2011:

4 /5

VI NEGRE GRAN ARZUAGAEl vi negre Gran Arzuaga està elaborat per Negre Fi en un 75%, Cabernet Sauvignon a 20% i Blanca de l'País en un 5%. Pertany a la D. O. Ribera d'el Duero. Aquestes raïms provenen de dues parcel·les ambdues amb més de 900 metres d'altitud, amb rendiments mínims i llargs cicles vegetatius. Aquest vi té una criança de 20 mesos en bótes noves de gra fi Franceses, la qual va produir una decantació natural que evita tot tipus de processos físics ni químics. Servir aquest vi a una temperatura entre 16º i 18º, abans de ser servit és recomanable decantar-lo. MARIDATGE DEL VI NEGRE GRAN ARZUAGA: Està especialment recomanat per lletó, garrí. . . Menjar típic Castellana. NOTA DE TAST VI NEGRE GRAN ARZUAGA: Vista: Atesa es presenta color vermell cirera brillant. Nas: En nas es presenta amb gran nombre d'aromes, començant per fruita vermella, continuant per flors salvatges. I tot envoltat per seus característics matisos florals. Boca: En boca es presenta saborós i envoltant. Entrada en boca sedosa i amb classe. Graduació Alcohòlica del Vi Negre Gran Arzuaga: 14. 50 graus Si té algun dubte a l'hora de comprar Vi negre Gran Arzuaga, poseu-vos en contacte amb el sommelier de la nostra botiga en línia de vins i l'assessorarà sense compromís.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Gran Arzuaga 20112009

4/5

VARIETAT 75% Negre Fi 20% Cabernet Sauvignon 5% Albillo VINYA Aquest vi prové d'un ensamblatge inèdit. Barreja de Ull de llebre i Albillo (originals de ceps més que centenàries de sòls argilosos vermells i sorres fines amb Cantillos en superfície) al costat de Cabernet-Sauvignon, (procedent de la nostra finca La Planta que són sòls molt calcaris gairebé limitants per al cultiu de la vinya ). Les dues parcel·les tenen en comú l'elevada altitud que està al voltant dels 900 metres). Rendiments mínims, gairebé exigus i un llarguíssim cicle vegetatiu, van fer a aquestes vinyes tenir una maduresa completa amb un equilibri llegendari. ELABORACIÓ I CRIANÇA Després d'un gran treball a la vinya, uns paràmetres analítics extraordinaris i estat sanitari envejable, en celler només calia deixar que la naturalesa s'expressés. La verema arriba al celler en caixes de 14 Kg., Es va fer un últim retoc a la taula de selecció a peu de dipòsit, i va ser encubat sense desrapar per al Negre fi i Albillo en una cisterna de fusta de 356 cantessis. Es va macerar uns dies a 16 ºC. Això va permetre una fermentació alcohòlica molt regular fins arribar als 28ºC. Amb un total de 17 dies de encubat i trepitjats diaris, es va dur a bótes noves de gra fi d'origen francès dels prestigiosos boscos de Bertranges i Châtillonais. Després de la fermentació malolàctica es va cuidar un envelliment sobre les seves mares fines, per guanyar en untuositat i profunditat. Els 20 mesos de criança van produir una decantació natural que va permetre la no-estabilització mitjançant processos físics ni químics. Com tot el procés d'elaboració, l'embotellament es va realitzar per gravetat i sense clarificar ni filtrar, fets que van permetre guardar tota la seva estructura i esplendor, així com conservar aquesta finor, per la qual són reputades Cellers Arzuaga. NOTA DE TAST Visual: El vi posseeix un color vermell cirera ple de brillantor, amb rivets violacis. Té una capa molt alta i profunda. Nas: Una gran paleta aromàtica inunda els sentits. A uns aromes a fruita negra madura acoblats amb perfums de cedre i tabac del començament els segueixen una barreja d'aromes a cacau i flors salvatges; acompanyats amb les espècies tan inconfusibles d'aquests terrers. Tot això embolicat amb uns matisos florals "únics" i que anem trobant cada any en aquest vi. Boca: És potent i carnós, destacant una longitud sense igual. L'estructura omple la boca amb sensació de sedositat i tensió que demostra una gran classe. Tota aquesta potència tànnica és acompanyada per aquests aromes a fruita madura i notes fines a cuir rus. Estem davant d'un vi que pot semblar auster però que ja expressa unes qualitats extraordinàries i revela un fabulós potencial. MARIDATGE I CONSUM Per a la gamma alta de la família Arzuaga, proposem una cosa típica de la terra com lletó rostit o brasa en punxa sobre sarment de vinya. Perfecte amb guisats de carns o fins i tot xocolata amarga, que realcen la complexa estructura d'aquest gran vi. Recomanem servir a 16ºC. ANÀLISI Grau alcohòlic: 14, 5% vol. pH: 3, 65 Acidesa total (tartàric): 5, 3 g / l Acidesa volàtil (acètic): 0, 72 g / l SO2 Total: 68 mg / l SO2 Lliure: 18 mg / l Sucres reductors: 1, 8 g / l
Veure més
Vinoole com

Altres productes de la mateixa bodega