Tendències:

Ribera del Duero

Hacienda Monasterio 2017

Volum 75cl

RP95ParkerGP92Peñín

34,90€
Botiga: Drinks&Co Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodegas Hacienda Monasterio
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tinta Fina
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Presenta una tonalitat robí amb gran brillantor i neteja. Nas: La mineralitat i els tocs a fruita vermella predominen en nas, on també es distingeixen aromes pròpies del seu pas per bóta. Boca: La seva entrada fresca i afruitada s'integra molt bé amb agradables tanins i gran volum. El final torna a recordar a la fruita i es mostra persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero, Espanya. VINYA: Cellers Hisenda Monestir. RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot i Tinta Fina. ENVELLIMENT: 18 mesos en bóta de roure francès. ELABORACIÓ: Per a la seva elaboració, els raïms són acuradament seleccionats i desrapats. A continuació passa per un procés de maceració que es perllonga durant 26 dies a què li segueix una criança que arriba als 18 mesos. Aquesta es duu a terme en bàriques de roure francès, la majoria d'elles de tercer any i només un 30% noves. MARIDATGE: Bon acompanyant d'embotits, carns vermelles a la graella, estofats, rostits, caça menor i formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció de Hacienda Monasterio 2017

Hacienda Monasterio 2017 (Cabernet Sauvignon, Merlot i Tinta Fina)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Presenta una tonalitat robí amb gran brillantor i neteja.
  • Nas: La mineralitat i els tocs a fruita vermella predominen en nas, on també es distingeixen aromes pròpies del seu pas per bóta.
  • Boca: La seva entrada fresca i afruitada s'integra molt bé amb agradables tanins i gran volum. El final torna a recordar a la fruita i es mostra persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero, Espanya.

VINYA: Cellers Hisenda Monestir.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot i Tinta Fina.

ENVELLIMENT: 18 mesos en bóta de roure francès.

ELABORACIÓ: Per a la seva elaboració, els raïms són acuradament seleccionats i desrapats. A continuació passa per un procés de maceració que es perllonga durant 26 dies a què li segueix una criança que arriba als 18 mesos. Aquesta es duu a terme en bàriques de roure francès, la majoria d'elles de tercer any i només un 30% noves.

MARIDATGE: Bon acompanyant d'embotits, carns vermelles a la graella, estofats, rostits, caça menor i formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Bodegas Hacienda Monasterio

Bodegas Hacienda Monasterio

Hisenda Monestir s'erigeix ​​sobre una finca de 113 hectàrees, 70 de les quals estan plantades de vinya. Està situada a mig camí de les poblacions de Pesquera i Valbuena del Duero, famosa per l'alta qualitat dels seus vins. Al final de segle XIX, la finca formava part de les propietats de la família Lecanda, pionera a la nova tradició vinícola de la zona. El celler, construïda entre els anys 1991 i 1992, va ser dissenyada per l'arquitecte francès Philippe Mazières, que anteriorment ja havia treballat en cellers tan prestigioses com Chateau Margaux, Chateau D'Yquem Prieure-Lechine.

Més sobre el Celler

Punts

RP95ParkerGP92Peñín

Opinions sobre Hacienda Monasterio 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Hacienda Monasterio 2017:Puntua Hacienda Monasterio 2017:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Presenta una tonalitat robí amb gran brillantor i neteja.Nas: La mineralitat i els tocs a fruita vermella predominen en nas, on també es distingeixen aromes pròpies del seu pas per bóta.Boca: La seva entrada fresca i afruitada s'integra molt bé amb agradables tanins i gran volum. El final torna a recordar a la fruita i es mostra persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero, Espanya.VINYA: Cellers Hisenda Monestir.RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot i Tinta Fina.ENVELLIMENT: 18 mesos en bóta de roure francès.ELABORACIÓ: Per a la seva elaboració, els raïms són acuradament seleccionats i desrapats. A continuació passa per un procés de maceració que es perllonga durant 26 dies a què li segueix una criança que arriba als 18 mesos. Aquesta es duu a terme en bàriques de roure francès, la majoria d'elles de tercer any i només un 30% noves.MARIDATGE: Bon acompanyant d'embotits, carns vermelles a la graella, estofats, rostits, caça menor i formatges curats.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Hacienda Monasterio 201720112016

4/5

Gerd, regalèssia, vainilla, potent, concentrat. 90 punts.
Hacienda Monasterio 2011 és ideal per a carns de caça.
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

El vaig beure amb els meus germans.
De color picota, molt opac. Aromes de roure. Monasterio amb un gust aspre.
El vam beure acompanyant una broqueta.
Veure més
Assumpció Carbó
Hacienda Monasterio Crianza 2016