Tendències:

Ribera del Duero

Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016

Volum 75cl

Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016

120,00€ 98,90€
98,90€ 120,00€
Botiga: Drinks&Co Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

-18%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodegas Emilio Moro
Volum: 75cl
Raïms: Tinto Fino (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: A la vista té color picota granat molt cobert. Nas: En nas presenta el seu aroma intens i complex típic. Les aromes primaris són els protagonistes, madurats i enriquits en matisos per la seva criança en fusta. Boca: En boca és opulent, sedós i de gran potència, amb un final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero. VINYA: Emilio Moro. RAÏMS: 100% Negre Fi. ENVELLIMENT: Envelliment de 18 mesos en bóta de roure francès. ELABORACIÓ: En l'elaboració d'aquest vi, va tenir 26 dies de maceració en dipòsits de petita capacitat, fermentació malolàctica en bóta de roure americà. MARIDATGE: Es recomana maridar amb carn de caça major, rostits i carns vermelles. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Descripció de Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016

Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016 (Tinto Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: A la vista té color picota granat molt cobert.
  • Nas: En nas presenta el seu aroma intens i complex típic. Les aromes primaris són els protagonistes, madurats i enriquits en matisos per la seva criança en fusta.
  • Boca: En boca és opulent, sedós i de gran potència, amb un final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero.

VINYA: Emilio Moro.

RAÏMS: 100% Negre Fi.

ENVELLIMENT: Envelliment de 18 mesos en bóta de roure francès.

ELABORACIÓ: En l'elaboració d'aquest vi, va tenir 26 dies de maceració en dipòsits de petita capacitat, fermentació malolàctica en bóta de roure americà.

MARIDATGE: Es recomana maridar amb carn de caça major, rostits i carns vermelles.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

El Celler

Bodegas Emilio Moro

Bodegas Emilio Moro

Des de 1987 Cellers Emilio Moro decideix comercialitzar els seus vins començant amb un petit celler en la qual es instal · lar vuit dipòsits, una desgranadora, un equip de fred per a control de temperatura, una petita embotelladora etiquetadora, tot això de manera molt familiar però amb els màxims controls de qualitat. L'any 1997 es van començar les obres del celler actual, que van finalitzar el setembre de 2001.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016:Puntua Malleolus de Sanchomartín Estoig 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: A la vista té color picota granat molt cobert.Nas: En nas presenta el seu aroma intens i complex típic. Les aromes primaris són els protagonistes, madurats i enriquits en matisos per la seva criança en fusta.Boca: En boca és opulent, sedós i de gran potència, amb un final llarg i persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero.VINYA: Emilio Moro.RAÏMS: 100% Negre Fi.ENVELLIMENT: Envelliment de 18 mesos en bóta de roure francès.ELABORACIÓ: En l'elaboració d'aquest vi, va tenir 26 dies de maceració en dipòsits de petita capacitat, fermentació malolàctica en bóta de roure americà.MARIDATGE: Es recomana maridar amb carn de caça major, rostits i carns vermelles.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%
Veure més
,

Malleolus de Sanchomartín Case 2016

4 /5

Amb amics i xerrada agradable.
Color primari vermell amb reflexos violeta. Se li nota olors com a violetes. En recordo un toc fumat.
Un 2016 queda bé amb les punxes.
Veure més
,