Montecastro 2015

Montecastro (Ribera del Duero)

Producte no disponible a Estats Units

16,60€ + 4,95€ Enviament (3 - 5 díes)

16,60/unitat

Enviament: Quierovinos (Espanya)

Rebràs 0.22 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells silvestres, xocolata amarga, ametlles, caramel, vainilla i fusta de roure fumada. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i amb lleugeres notes a baies fosques. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero (Castella i Lleó, Espanya). VINYA: Montecastro. RAÏMS: Ull de llebre i Merlot. ENVELLIMENT: Madura durant 18 mesos en bótes de fusta de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en contacte sobre les pells fredes i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies. MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, xai, embotits, estofats, pastes, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-17 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%
T'agradarà saber que...

En Montecastro senten passió pel vi. I per això ens regalen aquesta exquisidesa, que barreja el millor de raïm ull de llebre i merlot .

El celler destaca pel seu bon fer, i en la seva història és de ressaltar que el 2002 es van plantar 27 hectàrees de vinyes en cinc pagaments diferents; en 2012, Cellers Hisenda Monestir s'incorpora a l'accionariat d'Montecastro, i el 2015 es llança al mercat la primera anyada elaborada per l'equip d'Hisenda Monestir: Montecastro Collita 2012.

Elaboren vins a força varietats de negre fi, cabernet sauvignon i merlot. S'elabora en 2 sistemes de conducció: espalder i got. El Montecastro 2015 té una criança d'uns 8 mesos en bótes noves de roure francès i després altres deu mesos en bótes de 2n i 3r any.

Fitxa tècnica · Montecastro

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Montecastro
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Montecastro

Montecastro 2015

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells silvestres, xocolata amarga, ametlles, caramel, vainilla i fusta de roure fumada.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i amb lleugeres notes a baies fosques.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero (Castella i Lleó, Espanya).

VINYA: Montecastro.

RAÏMS: Ull de llebre i Merlot.

ENVELLIMENT: Madura durant 18 mesos en bótes de fusta de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en contacte sobre les pells fredes i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies.

MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, xai, embotits, estofats, pastes, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-17 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Montecastro

Comprar Vi Montecastro:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Montecastro 2014

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Fruita negra, regalèssia, cafè, potent, càlid, llarg. 91 punts
llegir complet
Vinos Baco
Vinos Baco

4/5

- NOTA DE TAST: Exquisida maduresa on la sensació de fruita negra (mora, pruna) i un toc final d'albercoc ens mostra el seu costat més llaminer. L'oxigenació li aporta aromes de llorer i cafè fresc...
llegir complet
Buy Your Wine
Buy Your Wine

4/5

Estem orgullosos de presentar una nova estrella al aclamat Ribera del Duero
llegir complet
Vinsnoe
Vinsnoe

4/5

Montecastro va iniciar el 2012 una nova épocacon l'entrada al celler d'Hisenda Monestir que ara vela i dirigeix ​​l'elaboració del vi. La nova època està donant vins més frescos amb tonalitats...
llegir complet

Opinions sobre Montecastro 2013

Anna Ortolà
Anna Ortolà

4/5

NOTA DE TAST DE Montecastro Ribera del Duero 2013:
- Vista: porpra dens.
- Nas: prunes, cireres madures en nas concentrada, pebre negre i ginebre.
- Boca: paladar vellutat suau, complex, fruita...
llegir complet

Top Vendes Ribera del Duero