Tendències:

Ribera del Duero

Pícaro del Águila Clarete 2015

75cl

RP93Parker

Picaro del Águila Clarete 2016

22,90€
22,90€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Picaro del Águila Clarete 2016

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Dominio del Águila
Volum: 75cl
Raïms: Bobal, Blanca del Pais, Garnacha, Tempranillo, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST DE Pícaro del Águila Clarete 2015 : Vista: entre vermell i granat, reflexos rosats. Nas: aromes a flors blanques, herbes mediterrànies i espècies, records a fruita vermella. Boca: boca extraordinària, curiosament més de negre que de rosat; sucosa, estructurada, molt fresca i complexa, en absolut pesada, amb bon volum i viva acidesa. Un final lleument salí, fresc i molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero. VINYA: Dominio del Águila RAÏM: Ull de llebre, Garnatxa, Boval i Blanca del país. ENVELLIMENT: 20 mesos en els mateixos Cubillos de roure. ELABORACIÓ: most fermentat a temperatura controlada i fermentació malolàctica en Cubillos de roure. MARIDATGE: mandonguilles amb sèpia, arrossos de verdures i moussaka. TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Pícaro del Águila Clarete 2015

Pícaro del Águila Clarete 2015 (Bobal, Blanca del Pais, Garnacha, Tempranillo i Garnacha negra)

NOTA DE TAST DE Pícaro del Águila Clarete 2015:

  • Vista: entre vermell i granat, reflexos rosats.
  • Nas: aromes a flors blanques, herbes mediterrànies i espècies, records a fruita vermella.
  • Boca: boca extraordinària, curiosament més de negre que de rosat; sucosa, estructurada, molt fresca i complexa, en absolut pesada, amb bon volum i viva acidesa. Un final lleument salí, fresc i molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

VINYA: Dominio del Águila

RAÏM: Ull de llebre, Garnatxa, Boval i Blanca del país.

ENVELLIMENT: 20 mesos en els mateixos Cubillos de roure.

ELABORACIÓ: most fermentat a temperatura controlada i fermentació malolàctica en Cubillos de roure.

MARIDATGE: mandonguilles amb sèpia, arrossos de verdures i moussaka.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Punts

RP93Parker

Opinions sobre Pícaro del Águila Clarete 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Pícaro del Águila Clarete 2015:Puntua Pícaro del Águila Clarete 2015:

4 /5

Jorge Monzon Pascual és el nom darrere de Domini de l'Aguila. Ell té una impressionant trajectòria. Va treballar durant dos anys en el Domaine de la Romanée-Conti i un any a Vega Sicília. Els raïms de les vinyes velles són vinificat barrejats entre si, i la barreja final és d'aproximadament dos terços Ull de llebre, 15% Garnatxa i Albillo i la resta és tot de petites parcel·les de més de 60 anys d'edat. De 2015 produït tan sols 6.436 ampolles i un vi que millorarà encara més amb l'envelliment. (Volums dels anys 70 segueixen sent potable pel que diu molt). És un vi mineralitat terrós, rosa brillant de color, amb aromes de fum, codony i canyella barrejats amb notes de fruits vermells, fruita blanca i un caràcter balsàmic. Si hi ha més de Rose es produiria en la forma i amb tal cura no només vi rosat es beuen en els dies assolellats.
93/100 Parker
Veure més
,

Dominio del Aguila Pícaro del Aguila Clarete 2015

Opinions sobre altres anyades de Pícaro del Águila Clarete 20152014

4/5

ELABORACIÓ Els raïms no es van desrapar i macerar posteriorment en fred. El most va fermentar a temperatura controlada i realitzar la fermentació malolàctica en Cubillos de roure. Criança en els mateixos Cubillos de roure durant 20 mesos. CONSUM Temperatura de servei. De 15 a 17 ºC No cal decantar. MARIDATGE Arrossos, carns blanques, embotit cuit, formatges de pasta tendra.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega