Picaro del Águila Clarete 2016

Dominio del Águila (Ribera del Duero)

21,38€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

128,28€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

256,56€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

21,38/unitat

Enviament: GrauOnline Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.29 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

NOTA DE TAST: Vista: Té un cridaner color taronja que tendeix a vermell, amb reflexos rosats brillants. Nas: Es desprenen delicats aromes fruiters on predominen les fruites vermelles, la taronja i el préssec. També es perceben notes de flors blanques, espècies i herbes mediterrànies, sobre un fons balsàmic i torrefacte. Boca: Té un increïble volum i untuositat, semblant més un vi negre que un rosat. Encara que presenta certa complexitat és sucós, refrescant i amb bona acidesa. Final llarg i persistent, deixant un toc de salinitat a la boca. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero VINYA: Cellers Domini de l'Àguila. És un petit celler familiar situat a la petita població de l'Aguilera, a la regió vinícola de la Ribera del Duero, a la província de Burgos al nord d'Espanya. Posseeixen 30 hectàrees de vinyes, les quals mantenen amb pràctiques ecològiques i artesanals per mantenir la tradició. Els sòls de les parcel·les són argilosos i sorrencs, encara que alguns tenen més presència de roques. RAÏMS: Està compost principalment de les varietats d'ull de llebre i Albillo, encara que també conté Garnatxa Negra, Boval i Ull de llebre Gris en menors proporcions. ENVELLIMENT: Criança de 20 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: Els fruits són veremats manualment en vinyes ecològics. Els raïms es dipositen sense desrapar en el cup per extreure el most mitjançant el tradicional mètode de trepitjat. Després es fa un premsat directe a les pells per acabar d'esprémer el most. Les varietats es fermenten conjuntament en les bótes de roure. MARIDATGE: Harmonitza perfectament amb carns blanques, embotits i formatges semicurats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Fitxa tècnica · Picaro del Águila Clarete

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Dominio del Águila
Volum: 75cl
Raïms: Bobal, Tempranillo, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Dominio del Águila

Picaro del Águila Clarete 2016 (Bobal, Tempranillo i Garnacha negra)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un cridaner color taronja que tendeix a vermell, amb reflexos rosats brillants.
  • Nas: Es desprenen delicats aromes fruiters on predominen les fruites vermelles, la taronja i el préssec. També es perceben notes de flors blanques, espècies i herbes mediterrànies, sobre un fons balsàmic i torrefacte.
  • Boca: Té un increïble volum i untuositat, semblant més un vi negre que un rosat. Encara que presenta certa complexitat és sucós, refrescant i amb bona acidesa. Final llarg i persistent, deixant un toc de salinitat a la boca.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero

VINYA: Cellers Domini de l'Àguila. És un petit celler familiar situat a la petita població de l'Aguilera, a la regió vinícola de la Ribera del Duero, a la província de Burgos al nord d'Espanya. Posseeixen 30 hectàrees de vinyes, les quals mantenen amb pràctiques ecològiques i artesanals per mantenir la tradició. Els sòls de les parcel·les són argilosos i sorrencs, encara que alguns tenen més presència de roques.

RAÏMS: Està compost principalment de les varietats d'ull de llebre i Albillo, encara que també conté Garnatxa Negra, Boval i Ull de llebre Gris en menors proporcions.

ENVELLIMENT: Criança de 20 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Els fruits són veremats manualment en vinyes ecològics. Els raïms es dipositen sense desrapar en el cup per extreure el most mitjançant el tradicional mètode de trepitjat. Després es fa un premsat directe a les pells per acabar d'esprémer el most. Les varietats es fermenten conjuntament en les bótes de roure.

MARIDATGE: Harmonitza perfectament amb carns blanques, embotits i formatges semicurats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Dominio del Águila

Comprar Vi Dominio del Águila:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Picaro del Águila Clarete 2015

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Dominio del Aguila Pícaro del Aguila Clarete 2015
Jorge Monzon Pascual és el nom darrere de Domini de l'Aguila. Ell té una impressionant trajectòria. Va treballar durant dos anys en el Domaine de la Romanée-Conti i un any a Vega Sicília. Els raïms de les vinyes velles són vinificat barrejats entre si, i la barreja final és d'aproximadament dos terços Ull de llebre, 15% Garnatxa i Albillo i la resta és tot de petites parcel·les de més de 60 anys d'edat. De 2015 produït tan sols 6.436 ampolles i un vi que millorarà encara més amb l'envelliment. (Volums dels anys 70 segueixen sent potable pel que diu molt). És un vi mineralitat terrós, rosa brillant de color, amb aromes de fum, codony i canyella barrejats amb notes de fruits vermells, fruita blanca i un caràcter balsàmic. Si hi ha més de Rose es produiria en la forma i amb tal cura no només vi rosat es beuen en els dies assolellats.
93/100 Parker

Opinions sobre Picaro del Águila Clarete 2014

Vinoole com
Vinoole com

4/5

ELABORACIÓ Els raïms no es van desrapar i macerar posteriorment en fred. El most va fermentar a temperatura controlada i realitzar la fermentació malolàctica en Cubillos de roure. Criança en els mateixos Cubillos de roure durant 20 mesos. CONSUM Temperatura de servei. De 15 a 17 ºC No cal decantar. MARIDATGE Arrossos, carns blanques, embotit cuit, formatges de pasta tendra.

Top Vendes Ribera del Duero