Tendències:

Protos Rosado 2017

Bodegas Protos (Ribera del Duero)

6,05€ + 7,50€ Enviament (48h - 4 díes)

36,30€ + 7,50€ Enviament (48h - 4 díes)

72,60€ + 7,50€ Enviament (48h - 4 díes)

6,05/unitat

Enviament: Vino Premier

Rebràs 0.08 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional de preparació de 3 díes.

T'agradarà saber que...

Protos, que significa "Primer" en grec, va ser el primer celler de la Ribera d'el Duero . Un celler històrica que va començar el seu camí l'any 1927 , i avui dia és un dels cellers més conegudes en el panorama vinícola mundial. De la seva extensa experiència ens regala aquest deliciós Protos Rosado 2017 , 1 monovarietal elaborat amb raïm Tinta del País, varietat autòctona de la Ribera d'el Duero.

Protos Rosado 2017 ofereix una gamma aromàtica increïble, producte de la seva especial maceració en fred. Un vi que sense dubtes transformarà completament la seva apreciació dels rosats.

Fitxa tècnica · Protos Rosado

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Bodegas Protos
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bodegas Protos

Protos Rosado 2017 (Tempranillo)

NOTA DE TAST DE Protos Rosado 2017:

  • Vista: rosa maduixa, intens, net i brillant.
  • Nas: fruites vermelles fresques (maduixes, cireres), cítrics, flors blanques, i garriga.
  • Boca: fresc, afruitat, carnós, amb bona acidesa, equilibrat i de final llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

RAÏMS: Tinta del País.

ENVELLIMENT: envellit sobre lies fines en roure francès nou durant 6 mesos amb freqüents bâtonnages.

ELABORACIÓ: maceració amb pells de 16 hores a 10 º C. Fermentació a 15ºC.

MARIDATGE: formatges frescos, arrossos de peix, risottos, pasta amb salsa de peix, pasta amb salsa de carn, peix blanc amb salsa, verdures, formatges de pasta suaus, amanides complexes, llegums i ous.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Bodegas Protos

Protos, que ve de la paraula grega que significa "primer", va ser l'orgull i tenir el privilegi de maduresa i repòs en la major i la més important dels cellers que es troben a la zona i tot el temps que ha estat una marca reconeguda.

Comprar Vi Bodegas Protos:

Més comentaris sobre Protos Rosado 2017

Mi Sumiller

Publicat el a les 04.40

4 /5

Aquest vi va a fer-te canviar l'apreciació que tenies dels rosats. I és que la seva maceració en fred s'extreu tots els seus aromes.
Fíajte en el seu color rosa maduixa intens. Aromes a fruits vermells (maduixa, cirera, gerd), però la multitud d'aromes que desprèn és infinita. És un vi equilibrat, fresc i afruitat. Probablement el seu pas per boca va a enamorar-te.
Verema nocturna en caixes de 20 kg. Taula de selecció. Maceració amb pells de 16 hores a 10 ºC. Fermentació a 15 ºC.
Wineselec

Publicat el a les 13.16

4 /5

Nota de tast i maridatge Productor: Cellers Protos Comentaris: Aquest vi va a fer-te canviar l'apreciació que tenies dels rosats. I és que la seva maceració en fred durant 16 hores extreu tots els seus aromes. Notes de tast: Mira: el color rosa maduixa intens.
Aroma: a fruits vermells (maduixa, cirera, gerd), però la multitud d'aromes que desprèn és infinita.
El seu sabor: és equilibrat, fresc i afruitat. Probablement el seu pas per boca va a enamorar-te. Maridatge: Peixos / arrossos mariners / plats de pasta / verdures / truites / carns blanques / aus / pollastre rostit / pollastre agredolç / peus de porc / formatges de pasta tova / formatges frescos Temperatura de servei: Entre 8ºC i 9ºC
Vinos Baco

Publicat el a les 04.13

4 /5

- NOTA DE TAST: Bonic color maduixa brillant. Net, molt intens, fresc en nas, amb records a fruites alvajes, cítrics i aromes florals. En boca està equilibrat, rodó i fresc, amb una bona acidesa final.
- GRAU ALCOHÒLIC: 14º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 8º a 9ºC
- MARIDATGE: Carns: braó de porc rostit, xai rostit, escalopa de vedella, lletó al forn, llengua de vedella o pedrers, calls a la madrilenya o amb cigrons, carn mechada, carpaccio de bou o de vedella, costelles de vedella a la brasa, costelletes de xai fregides.
Caça: guatlles saltejades o amb salsa, conill amb alls, faisà rostit, llebre amb patates i arròs, llom de cérvol, perdiu estofada, colomins amb nous. . .
Cereals i pastes: arròs amb perdiu, pollastre o conill, canelons de bonítol o de carn, empanada, espaguetis a la bolonyesa, lasanya de carn, macarrons amb xoriço.
Fiambres: botifarra, cap de senglar, xistorra, xoriço, foie gras, fuet, pernil serrà, lacón, botifarra.
Ous: fregits o en truita.
Llegums: fabada asturiana, mongetes blanques amb llebre, mongetes pintes amb arròs, llenties i potatges.
Mol·luscs i crustacis: calamars, crancs de riu guisats, cargols, calamars, gambes a l'all i musclos al vapor.
Peixos: tonyina amb tomàquet, bacallà, bonic amb tomàquet o amb ceba, marmitako, truites i ventresca de bonítol.
Formatges: marida molt bé amb formatges curats: manxec, roncal, zamorà. . .
Sopes: sopa de cigrons, sopa d'all, sopa castellana.
Verdures i hortalisses: bròquil amb patates, carbassons, minestra de verdures.

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Protos Rosado 2012

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

3.5/5

Gerd, licorós, llaminer, amable.

Opinions sobre Protos Rosado 2007

Maria Ozoa
Maria Ozoa

4/5

El millor d'aquest vi, la companyia.
Tenia un color més aviat pàl·lid. Aromes potents de maduixa i gerd. No sabria dir si és llarg o no.
Millor el Protos Rosado que el menjar.

Top Vendes Ribera del Duero