Roselito 2018

Bodegas Antídoto (Ribera del Duero)

9,30€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

55,80€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

102,30€ + 8,95€ Enviament (3 - 4 díes)

9,30/unitat

Enviament: Aporvino Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.12 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: pell de ceba pàl·lid. Nas: bona intensitat, fi, aromes de fruita d'os, anisat i agradables notes florals. Boca: equilibrat, saborós, fi, fresc, un pas de boca aromàtic i afruitat. Amable i intens. Final fruiter de bona persistència. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.VINYA: vinyes velles de la zona.RAÏMS: Negre Fi i Albillo. ENVELLIMENT: criança de tres mesos.ELABORACIÓ: les 2 varietats premsades directament i fermentats en dipòsits d'acer inoxidables. MARIDATGE: entrants suaus, gall dindi a la graella.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Roselito

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Bodegas Antídoto
Volum: 75cl
Raïms: Tinto Fino (80%), Albillo (20%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Bodegas Antídoto

Roselito 2018 (Tinto Fino i Albillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: pell de ceba pàl·lid.
  • Nas: bona intensitat, fi, aromes de fruita d'os, anisat i agradables notes florals.
  • Boca: equilibrat, saborós, fi, fresc, un pas de boca aromàtic i afruitat. Amable i intens. Final fruiter de bona persistència.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.VINYA: vinyes velles de la zona.RAÏMS: Negre Fi i Albillo.

ENVELLIMENT: criança de tres mesos.ELABORACIÓ: les 2 varietats premsades directament i fermentats en dipòsits d'acer inoxidables.

MARIDATGE: entrants suaus, gall dindi a la graella.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Bodegas Antídoto

Comprar Vi Bodegas Antídoto:

Més comentaris sobre Roselito 2018

Vinos Baco

Publicat el a les 11.07

4 /5

- NOTA DE TAST: Aroma complex i subtil de flor entremesclat amb fragància vegetal. En boca, l'acidesa, nascuda de la pluja caiguda durant l'any, acaricia les papil·les gustatives i alhora dibuixa l'estructura tònica del cos de Roselito.
- GRAU ALCOHÒLIC: 13º
- TEMPERATURA DE SERVEI: 6è a 8ºC

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Roselito 2017

Grupo Mundovino
Grupo Mundovino

4/5

Vi Rosat jove
Enoteca Andana
Enoteca Andana

4/5

Tipus: Rosat jove
Raïm: Tinta fina / Albillo
D. O. P.: Ribera del Duero
Celler: Hernando & Sourdais (Cellers Antídot) Municipi (Província): Embotellat a Vadocondes (Burgos)
Elaboració: El raïm es van desrapar i macerar posteriorment en fred
El most va fermentar en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada.
Temperatura de servei: 6-8 ºC

Maridatge: Entrants, gall dindi, paella
Presentació: Ampolla 75 Clun projecte personal de David Hernando i Bertrand Sourdais, dos apassionats del món del vi que compten amb una llarga experiència i que van decidir crear el seu propi projecte en 2010
David Hernando és enginyer agrònom i va ser director tècnic de Talaies de Golbán des del 2004 al 2010; Bertrand Sourdais és propietari de Domaine de pallús a Chinon (França), va ser cocreador i director tècnic de Domini d'Atauta des de la seva fundació l'any 2000 fins al 2010
També va ser l'encarregat de la vinya de Château Nénin en Pomerol el 1999, va treballar en Álvaro Palacios i Santa Rita (Xile) el 1998, així com en Château Léoville Les Cases ia Château Mouton Rothschild els anys 1997 i 1996, respectivament
Aquest vi és un Ribera diferent procedent de la zona est de la denominació, a la província de Sòria
Aquesta zona està formada per múltiples i minúscules parcel·les de vinyes velles prefiloxéricas enclavades a uns 1000 m d'altitud
Només treballen amb vinyes velles de negre fi i amb un control exhaustiu dels rendiments, seguint els paràmetres de la viticultura ecològica.

Opinions sobre Roselito 2016

Enoteca Andana
Enoteca Andana

4/5

Roselito de Antidoto 2016
Un projecte personal de David Hernando i Bertrand Sourdais, dos apassionats del món del vi que compten amb una llarga experiència i que van decidir crear el seu propi projecte en 2010
David Hernando és enginyer agrònom i va ser director tècnic de Talaies de Golbán des del 2004 al 2010; Bertrand Sourdais és propietari de Domaine de pallús a Chinon (França), va ser cocreador i director tècnic de Domini d'Atauta des de la seva fundació l'any 2000 fins al 2010
També va ser l'encarregat de la vinya de Château Nénin en Pomerol el 1999, va treballar en Álvaro Palacios i Santa Rita (Xile) el 1998, així com en Château Léoville Les Cases ia Château Mouton Rothschild els anys 1997 i 1996, respectivament
Aquest vi és un Ribera diferent procedent de la zona est de la denominació, a la província de Sòria
Aquesta zona està formada per múltiples i minúscules parcel·les de vinyes velles prefiloxéricas enclavades a uns 1000 m d'altitud
Només treballen amb vinyes velles de negre fi i amb un control exhaustiu dels rendiments, seguint els paràmetres de la viticultura ecològica
Tipus: Rosat jove
Raïm: Tinta fina / Albillo
D. O. P.: Ribera del Duero
Celler: Hernando & Sourdais (Cellers Antídot) Municipi (Província): Embotellat a Vadocondes (Burgos)
Elaboració: El raïm es van desrapar i macerar posteriorment en fred
El most va fermentar en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada.
Temperatura de servei: 6-8 ºC

Maridatge: Entrants, gall dindi, paella
Presentació: Ampolla 75 cl

Top Vendes Ribera del Duero