Tendències:

Ribera del Duero

Torremoron Rosado 2018

75cl

7,53€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodegas Torremorón
Volum: 75cl
Raïms: Rosé
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: Color rosa profund, amb reflexos de robí pàl·lid. Nas: Aromes elegants de fruits vermells i flors blanques, amb tons minerals i especiats. Boca: Cos elegant, complet, fresc, rodó, amb sabors de fruits vermells i final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero. VINYA: Cellers Torremorón. RAÏMS: Ull de llebre. ENVELLIMENT: 2 mesos en bótes d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un premsat suau, on s'obté el most. Es realitza una maceració en fred del most en contacte amb les seves pells, durant un període de 24 a 48 hores. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 21ºC, durant un període de 25 dies. El vi és envellit sobre les seves mares en bótes d'acer inoxidable durant un període de 2 mesos. Finalment, el vi és embotellat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, foie gras, risotto, cremes de vegetals, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Torremoron Rosado 2018

Torremoron Rosado 2018 (Rosé)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color rosa profund, amb reflexos de robí pàl·lid.
  • Nas: Aromes elegants de fruits vermells i flors blanques, amb tons minerals i especiats.
  • Boca: Cos elegant, complet, fresc, rodó, amb sabors de fruits vermells i final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero.

VINYA: Cellers Torremorón.

RAÏMS: Ull de llebre.

ENVELLIMENT: 2 mesos en bótes d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un premsat suau, on s'obté el most. Es realitza una maceració en fred del most en contacte amb les seves pells, durant un període de 24 a 48 hores. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 21ºC, durant un període de 25 dies. El vi és envellit sobre les seves mares en bótes d'acer inoxidable durant un període de 2 mesos. Finalment, el vi és embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, foie gras, risotto, cremes de vegetals, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Torremoron Rosado 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega