Tendències:

Ribera del Duero

Torresilo 2016

75cl

RP93Parker

Torresilo 2016

29,50€ 26,50€
26,50€ 29,50€
Botiga: Unvino Lliurament estimat: 48h - 4 díes
Despeses d'enviament: 6,95€

-10%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Cillar de Silos
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: vermell picota, cobert Nas: complex, fruita en saó, fruita en licor, regalèssia, cafè, notes balsàmiques i notes minerals. Boca: saborós, elegant, equilibrat, fresc, tanins madurs i notes làcties. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero. RAÏMS: Ull de llebre 100%. ENVELLIMENT: envellit durant 16 mesos en bótes noves de roure francès. ELABORACIÓ: s'utilitzen sistemes de vinificació basats en l'experiència que ha donat la tradició d'aquesta terra, el propi treball i la tècnica, buscant sempre la major qualitat. MARIDATGE EL VI: carns, guisats i formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Descripció sobre Torresilo 2016

Torresilo 2016 (Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell picota, cobert
  • Nas: complex, fruita en saó, fruita en licor, regalèssia, cafè, notes balsàmiques i notes minerals.
  • Boca: saborós, elegant, equilibrat, fresc, tanins madurs i notes làcties.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero.

RAÏMS: Ull de llebre 100%.

ENVELLIMENT: envellit durant 16 mesos en bótes noves de roure francès.

ELABORACIÓ: s'utilitzen sistemes de vinificació basats en l'experiència que ha donat la tradició d'aquesta terra, el propi treball i la tècnica, buscant sempre la major qualitat.

MARIDATGE EL VI: carns, guisats i formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Punts

RP93Parker

Opinions sobre Torresilo 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Torresilo 2016:Puntua Torresilo 2016:

4 /5

La més alta qualitat d'un vi de color vermell-madura collida d'Espanya fa del raïm Tempranillo clàssica, sovint amb Cabernet Sauvignon i amb un munt de criança en fusta. Accessible, rica, bona complexitat, força potent. Un munt de fruita amb grans tanins de la fusta, de vegades amb un toc de vainilla de la criança en roure americà. Estàndard anualment més de 92+ punts Parker. 93 WA, només 'Ribera d'el Duero' medalla d'or en la CBI
Veure més
,

4 /5

Un fosc intens vermell cirera, que és net i brillant, amb aromes complexes intensos. Deixeu que el vi s'obri i respirar a obtenir el millor dels seus fruits madurs foscos (prunes), espècies (nou moscada) i notes balsàmiques entrellaçades amb suaus torrats. En boca és profunda, sedós, ben equilibrat, amb un bon cos amb fruites i mineralitat madurs. Llarg i persistent, amb una excel·lent acidesa, tanins madurs de seda pura que suavitzar en el temps.
Veure més
,

Cillar de Silos Torresilo Cilar de Silos Ribera del Duero 2016

Opinions sobre altres anyades de Torresilo 2016201120062017

4/5

Fruita negra, toffe, xocolata, potent, profund, 92 punts.
Veure més

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: Color cirera. Aroma fruita madura, dolça
Espècies, roure cremós, expressiu. Al paladar
,,, Tanins saborosos torrats fruiters
 - Punts: 90
Veure més

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color cirera picota molt intens i brillant.Nas: Aroma intens i complex, elegant amb aromes minerals, fruites negres madures com les prunes, espècies com nou moscada, regalèssia i notes balsàmics.Boca: Sabor profund, equilibrat, sedós amb cos, fruita madura i prou mineralitat, tanins vellutats, excel·lent acidesa creant un final llarg i persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero (Castella i Lleó, Espanya).VINYA: Cillar de Sitges.RAÏMS: Ull de llebre.ENVELLIMENT: La fermentació alcohòlica passa en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada, la fermentació malolàctica en bótes de roure. La seva criança succeeix entre 14 a 16 mesos en bótes noves de roure francès.ELABORACIÓ: Es cull sobre sòls sorrenc amb argila i llim. Els raïms es seleccionen manualment d'un a un.MARIDATGE: Es recomana degustar amb plats de caça de pèl i ploma, aus, xai, garrí castellà, plats de fusió amb sabors pronunciats i fins i tot picants.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 - 19ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14 - 15%
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega