Tendències:

Vega Sicilia Unico 1995

Vega Sicilia (Ribera del Duero)

RP96Parker Guide

Actualment Vega Sicilia Unico 1995 no està en venda, però pots comprar Vega Sicilia Unico 2010

315,00€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

1.890,00€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

3.780,00€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

315,00/unitat

Enviament: Vinos Baco Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 4.2 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

NOTA DE TAST: Vista: Vi de color vermell cirera picota amb rivets rubi. Nas: En nas és únic basat en la complexitat aromàtica més que en la seva estructura. Al nas denoten aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i mentol característics del terrer de Vega Sicília. De gran complexitat Boca: té un atac subtil donant pas a una boca amb opulència sense ser agressiu. Fi de boca basat en la gran persistència aromàtica i igual que al nas el seu barroquisme. VINYES: Celler: Vega Sicilia RAÏM: 85% Negre Fi i 15% Cabernet Sauvignon ENVELLIMENT: Acabat el procés de fermentació, va romandre 22 mesos en destinació de fusta, 22 mesos en bóta nova, 28 mesos en bóta envinada i 24 mesos en destinació de fusta de gran capacitat. Resta en ampolla fins a la comercialització TEMPERATURA DE CONSUM: 18 º C GRAU ALCOHÒLIC: 13,5% MARIDATGE DEL VI: Admet en el seu maridatge carns i caça, tant a la planxa com rostides i estofades, pastes, cremes i sopes, preparats amb vegetals com unes faves amb pernil o llombarda amb bacó, peixos com el lluç en salsa o la caldereta de peix. Les seves enormes possibilitats li permeten combinar amb receptes molt elaborades on es pot apreciar en tota la seva extensió la brillantor d'aquest gran vi.

Fitxa tècnica · Vega Sicilia Unico

Descripció · Vega Sicilia

Vega Sicilia Unico 1995 (Cabernet Sauvignon, Tempranillo i Tinto Fino)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vi de color vermell cirera picota amb rivets rubi.
  • Nas: En nas és únic basat en la complexitat aromàtica més que en la seva estructura. Al nas denoten aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i mentol característics del terrer de Vega Sicília. De gran complexitat
  • Boca: té un atac subtil donant pas a una boca amb opulència sense ser agressiu. Fi de boca basat en la gran persistència aromàtica i igual que al nas el seu barroquisme.

VINYES: Celler: Vega Sicilia

RAÏM: 85% Negre Fi i 15% Cabernet Sauvignon

ENVELLIMENT: Acabat el procés de fermentació, va romandre 22 mesos en destinació de fusta, 22 mesos en bóta nova, 28 mesos en bóta envinada i 24 mesos en destinació de fusta de gran capacitat. Resta en ampolla fins a la comercialització

TEMPERATURA DE CONSUM: 18 º C

GRAU ALCOHÒLIC: 13,5%

MARIDATGE DEL VI: Admet en el seu maridatge carns i caça, tant a la planxa com rostides i estofades, pastes, cremes i sopes, preparats amb vegetals com unes faves amb pernil o llombarda amb bacó, peixos com el lluç en salsa o la caldereta de peix. Les seves enormes possibilitats li permeten combinar amb receptes molt elaborades on es pot apreciar en tota la seva extensió la brillantor d'aquest gran vi.

Vega Sicilia

Vega Sicilia és probablement el celler més reconeguda d'Espanya al món. Eloy Lecanda la va fundar en 1864. Durant els seus gairebé 150 anys d'història, el celler ha anat canviant de propietaris però sempre mantenint una personalitat pròpia en els seus vins: concentrats, gèneres i molt elegants....

Comprar Vi Vega Sicilia:

Experts · Vega Sicilia Unico 1995

  • Robert Parker

Més comentaris sobre Vega Sicilia Unico 1995

Invinic

Publicat el a les 13.11

4 /5

Vi Negre gran reserva de Ribera del Duero (Espanya) elaborat pel celler Cellers Vega Sicília amb raïm ull de llebre. La seva combinació amb aliments més adequada seria amb caça major i carns vermelles guisades. La finestra de consum més convenient serà des d'ara fins al 2020. Creiem que aquest vi ha de decantar, i servir-lo a una temperatura d'entre 14ºC i 18ºC preferiblement en una copa de tipus ull de llebre.
eComprarVino

Publicat el a les 05.36

4 /5

Vermell cirera picota amb rivets robí. Únic basat en la complexitat aromàtica més que en la seva estructura. En nas denoten aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i mentol característics del terrer de Vega Sicília. De gran complexitat. Un atac subtil dóna pas a una boca amb opulència sense ser agressiu. Fi de boca basat en la gran persistència aromàtica i igual que en nas seu barroquisme.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2007

Raúl Rey Insua
Raúl Rey Insua

4/5

Vi d'alta qualitat

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2004

Anònim
Anònim

5/5

A molt gran a Espanya. Bell!

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 1999

Guía Peñín
Guía Peñín

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: color vermell robí amb ribet granat. Aroma: madura
Fruita, torrats, xocolata. Paladar
complex, fruita madura, tanins madurs, fosc dolça
 - Punts: 94

Top Vendes Ribera del Duero