Vega Sicilia Unico 2009

Vega Sicilia (Ribera del Duero)

RP98GP95

291,20€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

1.747,20€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

3.521,16€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

291,20/unitat

Enviament: Vinos Baco Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 3.88 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

Vega Sicilia Unico 2009 és la gran referència de Vega Sicília. Un vi que procedeix de les vinyes més velles de la propietat i que es troba entre els vins "llegenda" que tot aficionat hauria de provar a l'mínim un cop a la vida.

Vega Sicilia Unico 2009 és ideal per al seu guarda, que en òptimes condicions pot prolongar fins a 60 anys. Mostra una complexitat "infinita" a cada glop : no en va és un dels vins amb major període de criança de el món. El seu estil es regeix per tres constants immutables: elegància, fermesa i capacitat d'envelliment. Si un vi mereix un lloc destacat en la teva llar, definitivament és aquest.

Fitxa tècnica · Vega Sicilia Unico

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2009 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Vega Sicilia
Volum: 75cl
Puntuació: RP98GP95
Raïms: Tinto Fino (94%), Cabernet Sauvignon (6%)
Maridatge: EntrantsCarnPatés o foie grasCarns rostidesCarns estofadesCarn vermellaCaçaBarbacoaFoie
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
Temp. De Consum: 16-18ºC
Veure més »

Descripció · Vega Sicilia

Vega Sicilia Unico 2009 (Tinto Fino i Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí de capa alta.
  • Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.
  • Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero

VINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008.

RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia.

ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta.

MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Vega Sicilia

Vega Sicilia és probablement el celler més reconeguda d'Espanya al món. Eloy Lecanda la va fundar en 1864. Durant els seus gairebé 150 anys d'història, el celler ha anat canviant de propietaris però sempre mantenint una personalitat pròpia en els seus vins: concentrats, gèneres i molt elegants....

Comprar Vi Vega Sicilia:

Opinions

Opinió destacada sobre Vega Sicilia Unico 2009

Blanco & Gomez  Wine Merchants INT

Publicat el a les 12.19

4/5

Vega Sicilia Unico 2009

Aquesta harmoniosa vermell és equilibrat i profund, que ofereix aromes de prunes i groselles madures, amb pebre negre, tabac, regalèssia i tocs minerals. Ofereix un munt d'estructura, amb tanins ben integrats i viva acidesa. El vi es manté a través de la gràcia final llarg i especiat.

Més comentaris sobre Vega Sicilia Unico 2009

Abelard Oliva

Publicat el a les 14.33

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color robí de capa alta.Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del DueroVINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008.RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon.ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia.ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta.MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Llura Ripoll

Publicat el a les 21.03

4 /5

Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009

A la vista, picota intens. Té una olor com de caramel líquid.Una acidesa més que correcta.
El prenem amb carn.
No concebo beure aquest Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009 a soles.
Grand Cru Wijnen

Publicat el a les 04.14

4 /5

El Vega Sicilia Unico 2009 es llança al mercat després de 10 anys i és el successor del 2006 (el 2007 i 2008 han estat abans de 2006). L'Únic 2009 té una frescor amb fruits vermells i haasrt característiques de Borgonya semblants. El Vega Sicilia Unico 2009 consisteix principalment Ull de llebre amb un 10% de Cabernet Sauvignon, fermentat amb llevats autòctons en bótes de roure en bótes de roure francès i americà de 225 litres per sis anys i 20 000 litres i avui dia fins i tot els tambors 40. 000 litres (pel per limitar la influència de roure). Des de mitjans de 2015 és el vi a l'ampolla. El temps extra a l'ampolla de vi va ajudar a desenvolupar el seu ram i se sent molt aromàtic i oberta, amb el clàssic perfum Vega Sicília d'abans, terrós i picant, el vi segueix sent molt fort, però al mateix temps, és elegant i té una sensació a la boca, amb tanins polits de gra fi. Tots els vins de concentració Vega combinen amb l'elegància i la intensitat d'unió, i la varietat de complexitat i longitud. Simplement Top sinó que també parlen en fi Vega Sicília.
98/100 Parker

Resum de puntuacions

(9 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    9
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 9 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2007

Raúl Rey Insua
Raúl Rey Insua

4/5

Vi d'alta qualitat

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2004

Anònim
Anònim

5/5

A molt gran a Espanya. Bell!

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 1999

Guía Peñín
Guía Peñín

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: color vermell robí amb ribet granat. Aroma: madura
Fruita, torrats, xocolata. Paladar
complex, fruita madura, tanins madurs, fosc dolça
 - Punts: 94

Top Vendes Ribera del Duero