Tendències:

Ribera del Duero

Vega Sicilia Unico 2009

Volum 75cl

RP98ParkerGP95Peñín

Vega Sicilia Unico 2009

315,00€
315,00€
Botiga: Drinks&Co Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: ENVIAMENT GRATIS!

T'agradarà saber que…

Vega Sicilia Unico 2009 és la gran referència de Vega Sicília. Un vi que procedeix de les vinyes més velles de la propietat i que es troba entre els vins "llegenda" que tot aficionat hauria de provar a l'mínim un cop a la vida.

Vega Sicilia Unico 2009 és ideal per al seu guarda, que en òptimes condicions pot prolongar fins a 60 anys. Mostra una complexitat "infinita" a cada glop : no en va és un dels vins amb major període de criança de el món. El seu estil es regeix per tres constants immutables: elegància, fermesa i capacitat d'envelliment. Si un vi mereix un lloc destacat en la teva llar, definitivament és aquest.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2009 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Vega Sicilia
Volum: 75cl
Raïms: Tinto Fino (94%), Cabernet Sauvignon (6%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció de Vega Sicilia Unico 2009

Vega Sicilia Unico 2009 (Tinto Fino i Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí de capa alta.
  • Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.
  • Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero

VINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008.

RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia.

ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta.

MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Vega Sicilia

Vega Sicilia

Vega Sicilia és probablement el celler més reconeguda d'Espanya al món. Eloy Lecanda la va fundar en 1864. Durant els seus gairebé 150 anys d'història, el celler ha anat canviant de propietaris però sempre mantenint una personalitat pròpia en els seus vins: concentrats, gèneres i molt elegants. Actualment Vega Sicilia pertany als Álvarez Mezquíriz que la van comprar el 1982 buscant estar a l'avantguarda amb les últimes innovacions en els processos de cultiu i elaboració dels vins i ampliant la superfície de vinyes.

Més sobre el Celler

Punts

RP98ParkerGP95Peñín

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2009

4

9 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vega Sicilia Unico 2009:Puntua Vega Sicilia Unico 2009:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color robí de capa alta.Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del DueroVINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008.RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon.ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia.ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta.MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
,

4 /5

A la vista, picota intens. Té una olor com de caramel líquid.Una acidesa més que correcta.
El prenem amb carn.
No concebo beure aquest Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009 a soles.
Veure més
,

Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009

Opinions sobre altres anyades de Vega Sicilia Unico 2009200720041999

4/5

Vi d'alta qualitat
Veure més
Raúl Rey Insua

5/5

A molt gran a Espanya. Bell!
Veure més
Anònim

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: color vermell robí amb ribet granat. Aroma: madura
Fruita, torrats, xocolata. Paladar
complex, fruita madura, tanins madurs, fosc dolça
 - Punts: 94
Veure més
Guía Peñín