Vega Sicilia Unico 2009

Vega Sicilia (Ribera del Duero)

RP98GP95

1.478,64€ + 208,26€ Enviament (14 - 20 díes)

2.957,28€ + 208,26€ Enviament (14 - 20 díes)

5.914,56€ + 208,26€ Enviament (14 - 20 díes)

492,88/unitat

Es ven en paquets de 3 unitats

Enviament: Blanco & Gomez Wine Merchants INT (United Kingdom)

Rebràs 19.72 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color robí de capa alta. Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars. Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero VINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008. RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia. ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta. MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Vega Sicilia Unico

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2009 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León,Espanya)
Celler: Vega Sicilia
Volum: 75cl
Puntuació: RP98GP95
Raïms: Cabernet Sauvignon, Tinta Fina
Maridatge: EntrantsCarnPatés o foie grasCarns rostidesCarns estofadesCarn vermellaCaçaBarbacoaFoie
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Vega Sicilia

Vega Sicilia Unico 2009 (Cabernet Sauvignon i Tinta Fina)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí de capa alta.
  • Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.
  • Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del Duero

VINYA: Vi negre reserva elaborat pel Celler Vega Sicília, a Espanya. Té prop de 1.000 hectàrees que componen la finca Vega Sicília, de les quals 210 estan dedicades al cultiu de la vinya. A la terra coexisteixen 19 tipus de sòls, separats per al seu maneig en 52 lots. 70 d'aquestes hectàrees són utilitzades per produir aquest vi. Són raïms procedents de vessants còncaves i pendents amb clima amb influència atlàntica. Té sòls argilós-calcaris i una part al·luvial. Veremat a l'octubre de 2008.

RAÏMS: 95% Negre Fi i 5% Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: Gairebé 10 deu anys de criança dels quals s'estructuren de la següent manera: 14 mesos en petits tines de fusta francesa i americana; després és transvasat a bótes de roure noves de 225 litres i es deixa envellir per 18 mesos. Després el vi es diposita en altres bótes envinades per deixar reposar per 8 mesos més. El seu procés en fusta conclou en un encert de fusta de 20.000 litres on es rància per 24 mesos. Finalment el vi s'embotella i es deixa altres 4 anys reposant al vidre abans de ser comercialitzat, completant així una criança més llarga i complexa de l'enologia.

ELABORACIÓ: Realitza la fermentació alcohòlica amb llevats autòctons en dipòsits de roure amb temperatura controlada. La fermentació malolàctica també es porta a terme en fusta.

MARIDATGE: Guisats de caça, rostits, estofats i carns vermelles.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Vega Sicilia

Vega Sicilia és probablement el celler més reconeguda d'Espanya al món. Eloy Lecanda la va fundar en 1864. Durant els seus gairebé 150 anys d'història, el celler ha anat canviant de propietaris però sempre mantenint una personalitat pròpia en els seus vins: concentrats, gèneres i molt elegants....

Comprar Vi Vega Sicilia:

Opinions

Opinió destacada sobre Vega Sicilia Unico 2009

Publicat el a les 12.19

4/5

Vega Sicilia Unico 2009

Aquesta harmoniosa vermell és equilibrat i profund, que ofereix aromes de prunes i groselles madures, amb pebre negre, tabac, regalèssia i tocs minerals. Ofereix un munt d'estructura, amb tanins ben integrats i viva acidesa. El vi es manté a través de la gràcia final llarg i especiat.
llegir complet

Més comentaris sobre Vega Sicilia Unico 2009

Publicat el a les 14.33

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color robí de capa alta.Nas: Fruita vermella, aromes balsàmics, cedre i a caixa de cigars.Boca: Fi, amb un pas rodó sobre fons mineral.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera del...
llegir complet

Publicat el a les 21.03

4/5

Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009

A la vista, picota intens. Té una olor com de caramel líquid.Una acidesa més que correcta.
El prenem amb carn.
No concebo beure aquest Vega Sicilia Unico Reserva Especial 2009 a soles.
llegir complet

Publicat el a les 04.14

4/5

El Vega Sicilia Unico 2009 es llança al mercat després de 10 anys i és el successor del 2006 (el 2007 i 2008 han estat abans de 2006). L'Únic 2009 té una frescor amb fruits vermells i haasrt...
llegir complet

Publicat el a les 03.54

4/5

Vega Sicilia Unico 2009 és un vi negre de la denominació d'origen Ribera del Duero, elaborat per Cellers Vega Sicília. És el vi de referència de Vega Sicilia, encara que comparteix amb la resta...
llegir complet

Publicat el a les 03.44

4/5

Raïm: Cabernet Sauvignon - Ull de llebre

Alcohol: 14, 0
Estat: Espanya
Contingut: 0, 75 l
La propietat va ser un cop coneguda com "Pagaments de la Vega de Santa Cecília", llavors es converteixen a...
llegir complet

Publicat el a les 04.18

4/5

- Únic, 'l'únic', és un dels grans clàssics dels vins espanyols i un dels més grans vins negres del món
- sembla completament separat de cada Aromatik primària tots els matisos més fins poden estar...
llegir complet

Publicat el a les 04.37

4/5

El Vega Sicilia Únic és un vi singular caracteritzat per la seva perllongada criança en fusta de diferents qualitats i formats durant 82 mesos. De les grans tines on passa 21 mesos es trasbalsa a...
llegir complet

Publicat el a les 04.33

4/5

Vega Sicilia Único 2009

- NOTA DE TAST: Un vi únic -mai millor dit- que sedueix per la seva elegància, la seva sobrietat i la seva qualitat, només comparable a la d'altres grans vins del món. Criat 12 mesos en bótes noves...
llegir complet
Veure més opinions sobre Vega Sicilia Unico 2009 »

Resum de puntuacions

(9 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    9
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 9 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2007

Raúl Rey Insua
Raúl Rey Insua

4/5

Vi d'alta qualitat
llegir complet

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2004

Anònim
Anònim

5/5

A molt gran a Espanya. Bell!
llegir complet

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 1999

Guía Peñín
Guía Peñín

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: color vermell robí amb ribet granat. Aroma: madura
Fruita, torrats, xocolata. Paladar
complex, fruita madura, tanins madurs, fosc dolça
 - Punts: 94
llegir complet
Jorge Mirat
Jorge Mirat

0/5

Vega Sicilia Único
Vi de color vermell cirera picota amb rivets rubi. En nas és únic basat en la complexitat aromàtica més que en la seva estructura. En nas denoten aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i...
llegir complet
Fans Del Vino
Fans Del Vino

0/5

Envelliment: En encert de fusta i bótes noves i envinades.
Grau alcohòlic: 13,5%
Maridatge: Tot tipus de carns i caça, així com peixos grassos.
Elaboració: Després del procés de fermentació, va...
llegir complet

Top Vendes Ribera del Duero