Tendències:

Ribera del Duero

Vega Sicilia Unico 2010

Volum 75cl

RP97ParkerGP96Peñín

339,90€
Botiga: Drinks&Co Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: ENVIAMENT GRATIS!

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2010 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Vega Sicilia
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Tinta Fina
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell cirera amb reflexos robí. Nas: En nas destaquen aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i mentol característics de l'terrer de Vega Sicília. De gran complexitat. Boca: Un inici subtil dóna pas a una boca amb opulència sense ser agressiu. Fi de boca caracteritzat per la gran persistència aromàtica. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero (Castella i Lleó, Espanya). VINYA: Vega Sicília. RAÏMS: Cabernet Sauvignon i Negre Fina. ENVELLIMENT: Després d'acabar el procés de fermentació, va ser deixat durant 22 mesos en destinació de fusta, després 22 mesos en bóta nova, 28 mesos en bóta envinada, i finalment 24 mesos en destinació de fusta d'alta capacitat. ELABORACIÓ: Per a l'elaboració d'aquest vi s'utilitzen 40 de les 1000 hectàrees que té aquesta vinya. Amb un mínim de 10 anys entre fusta i ampolla, sent així una de les més llargues que existeixen. S'utilitzen fusta francesa i americana. MARIDATGE: Perfecte per acompanyar amb carns fines i saboroses, com un civet de cabirol, bou, carns blanques, porc a l'forn i xai a la planxa. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció de Vega Sicilia Unico 2010

Vega Sicilia Unico 2010 (Cabernet Sauvignon i Tinta Fina)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell cirera amb reflexos robí.
  • Nas: En nas destaquen aromes a fruita macerada, compota, eucaliptus i mentol característics de l'terrer de Vega Sicília. De gran complexitat.
  • Boca: Un inici subtil dóna pas a una boca amb opulència sense ser agressiu. Fi de boca caracteritzat per la gran persistència aromàtica.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero (Castella i Lleó, Espanya).

VINYA: Vega Sicília.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon i Negre Fina.

ENVELLIMENT: Després d'acabar el procés de fermentació, va ser deixat durant 22 mesos en destinació de fusta, després 22 mesos en bóta nova, 28 mesos en bóta envinada, i finalment 24 mesos en destinació de fusta d'alta capacitat.

ELABORACIÓ: Per a l'elaboració d'aquest vi s'utilitzen 40 de les 1000 hectàrees que té aquesta vinya. Amb un mínim de 10 anys entre fusta i ampolla, sent així una de les més llargues que existeixen. S'utilitzen fusta francesa i americana.

MARIDATGE: Perfecte per acompanyar amb carns fines i saboroses, com un civet de cabirol, bou, carns blanques, porc a l'forn i xai a la planxa.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Vega Sicilia

Vega Sicilia

Vega Sicilia és probablement el celler més reconeguda d'Espanya al món. Eloy Lecanda la va fundar en 1864. Durant els seus gairebé 150 anys d'història, el celler ha anat canviant de propietaris però sempre mantenint una personalitat pròpia en els seus vins: concentrats, gèneres i molt elegants. Actualment Vega Sicilia pertany als Álvarez Mezquíriz que la van comprar el 1982 buscant estar a l'avantguarda amb les últimes innovacions en els processos de cultiu i elaboració dels vins i ampliant la superfície de vinyes.

Més sobre el Celler

Punts

RP97ParkerGP96Peñín

Opinions sobre Vega Sicilia Unico 2010

This product has no reviews yet. Be the first to rate it.

Opinions sobre altres anyades de Vega Sicilia Unico 2010200720041999

4/5

Vi d'alta qualitat
Veure més
Raúl Rey Insua

5/5

A molt gran a Espanya. Bell!
Veure més
Anònim

4.5/5

Guia Peñín 2010 Revisió
 - Nota de tast: color vermell robí amb ribet granat. Aroma: madura
Fruita, torrats, xocolata. Paladar
complex, fruita madura, tanins madurs, fosc dolça
 - Punts: 94
Veure més
Guía Peñín