Tendències:

Ribera del Duero

Viña Gormaz Roble 2017

75cl

7,20€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Ribera del Duero (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodega Gormaz
Volum: 75cl
Raïms: Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: vermell cirera, matís violaci. Nas: aromes a fruita fresca, vainilla i torrefactes Boca: càlid, ampli, fresc i equilibrat, amb records de vainilla. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero. VINYA: sòls francs de predomini argilo calcari. RAÏMS: Ull de llebre 100%. ENVELLIMENT: després de la fermentació malolàctica el vi passa un període d'estada en bóta de roure americà nova i de primer i segon any durant 5 mesos, sent afinat posteriorment en ampolla durant un mínim de 4 mesos. ELABORACIÓ: selecció del raïm per parcel·les i grau de maduresa. Maceració prefermentativade 3 dies a 4ºC-6ºC per facilitar l'extracció d'aromes. Fermentació a temperatura controlada de 25ºC-26ºC durant una setmana. Maceració postfermentativa de 10 dies. MARIDATGE: embotits selectes, formatges de curació mitjana, carns a la brasa i guisats de peix. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Viña Gormaz Roble 2017

Viña Gormaz Roble 2017 (Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell cirera, matís violaci.
  • Nas: aromes a fruita fresca, vainilla i torrefactes
  • Boca: càlid, ampli, fresc i equilibrat, amb records de vainilla.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Ribera d'el Duero.

VINYA: sòls francs de predomini argilo calcari.

RAÏMS: Ull de llebre 100%.

ENVELLIMENT: després de la fermentació malolàctica el vi passa un període d'estada en bóta de roure americà nova i de primer i segon any durant 5 mesos, sent afinat posteriorment en ampolla durant un mínim de 4 mesos.

ELABORACIÓ: selecció del raïm per parcel·les i grau de maduresa. Maceració prefermentativade 3 dies a 4ºC-6ºC per facilitar l'extracció d'aromes. Fermentació a temperatura controlada de 25ºC-26ºC durant una setmana. Maceració postfermentativa de 10 dies.

MARIDATGE: embotits selectes, formatges de curació mitjana, carns a la brasa i guisats de peix.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Viña Gormaz Roble 2017

3.5

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Viña Gormaz Roble 2017:Puntua Viña Gormaz Roble 2017:

3.5 /5

Veure més
,

Viña Gormaz Roble 2017 va estar ideal

Opinions sobre altres anyades de Viña Gormaz Roble 20172018

4/5

Aquest 2018 fa olor com a violeta. Per ser de Ribera del Duero era una mica gras o làctic.
És un bon vi, es pot recomanar.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega