Tendències:

Rioja

6 X Lanave 2017

75cl

71,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Laventura Wines
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha (50%), Tempranillo (50%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: aquest vi presenta un bell color vermell robí amb preciosos espurnes de color violeta que es poden apreciar a la copa. És un vi net i amb elegància. Nas: dominen aromes primaris com la fruita vermella i negra madura (maduixes, gerds i prunes), també es pot percebre notes a esbarzer. Boca: al paladar destaca com un vi de bon cos, excel·lent equilibri de sabors àcids i dolços, tanins suaus i equilibrats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Ca la Rioja. VINYA: Mac Robert and Canals. RAÏMS: Garnatxa, Ull de llebre i Mazuelo. ENVELLIMENT: bótes de roure. ELABORACIÓ: el raïm es colectan a finals d'agost i es transporten immediatament al celler on es col·loquen a macerar, el most s'obté per premsat suau. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat. MARIDATGE: es pot acompanyar amb carns vermelles preparades a la graella, carns blanques d'aus o també es pot servir amb estofat de conill, de res o de porc. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de 6 X Lanave 2017

6 X Lanave 2017 (Garnacha i Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: aquest vi presenta un bell color vermell robí amb preciosos espurnes de color violeta que es poden apreciar a la copa. És un vi net i amb elegància.
  • Nas: dominen aromes primaris com la fruita vermella i negra madura (maduixes, gerds i prunes), també es pot percebre notes a esbarzer.
  • Boca: al paladar destaca com un vi de bon cos, excel·lent equilibri de sabors àcids i dolços, tanins suaus i equilibrats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Ca la Rioja.

VINYA: Mac Robert and Canals.

RAÏMS: Garnatxa, Ull de llebre i Mazuelo.

ENVELLIMENT: bótes de roure.

ELABORACIÓ: el raïm es colectan a finals d'agost i es transporten immediatament al celler on es col·loquen a macerar, el most s'obté per premsat suau. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat.

MARIDATGE: es pot acompanyar amb carns vermelles preparades a la graella, carns blanques d'aus o també es pot servir amb estofat de conill, de res o de porc.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre 6 X Lanave 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega