Tendències:

Azpilicueta Rosado 2013

Bodegas Azpilicueta (Rioja)

UV87Uvinum GuideGP90Peñín Guide

Actualment Azpilicueta Rosado 2013 no està en venda, però pots comprar Azpilicueta Rosado 2018

7,50€ + 6,50€ Enviament (3 - 4 díes)

45,00€ + 7,00€ Enviament (3 - 4 díes)

90,00€ + 9,50€ Enviament (3 - 4 díes)

7,50/unitat

Enviament: Pernod Ricard Winemakers

Rebràs 0.1 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: Azpilicueta Rosat 2013 té un color rosa pàl·lid. Nas: Nas intens i exuberant amb accentuades notes de fruites tropicals i cítriques, així com a os d'albercoc i guinda, sense oblidar-nos de les subtils notes de mora i gerd. Boca: Presenta una textura espurnejant amb una frescor àcid que allarga el seu ressò. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja VINYA: Cellers Azpilicueta RAÏMS: Viura i Tempranillo ELABORACIÓ: Els raïms s'han macerat en fred durant unes hores fins a obtenir un most amb el color, l'aroma i l'estructura desitjats. S'ha obtingut el most per sagnat, per al seu posterior desfangat. Net el most, la fermentació s'ha produït lenta, suaument, a baixa temperatura per aconseguir un vi perfumat i persistent MARIDATGE DEL VI: Carns blanques, arrossos sushi. TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Fitxa tècnica · Azpilicueta Rosado

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja,Espanya)
Celler: Bodegas Azpilicueta
Volum: 75cl
Puntuació: UV87Uvinum GuideGP90Peñín Guide
Raïms: Tempranillo, Viura
Maridatge: PeixArrossosRisottoPeix blanc
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Bodegas Azpilicueta

Azpilicueta Rosado 2013 (Tempranillo i Viura)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Azpilicueta Rosat 2013 té un color rosa pàl·lid.
  • Nas: Nas intens i exuberant amb accentuades notes de fruites tropicals i cítriques, així com a os d'albercoc i guinda, sense oblidar-nos de les subtils notes de mora i gerd.
  • Boca: Presenta una textura espurnejant amb una frescor àcid que allarga el seu ressò.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja

VINYA: Cellers Azpilicueta

RAÏMS: Viura i Tempranillo

ELABORACIÓ: Els raïms s'han macerat en fred durant unes hores fins a obtenir un most amb el color, l'aroma i l'estructura desitjats. S'ha obtingut el most per sagnat, per al seu posterior desfangat. Net el most, la fermentació s'ha produït lenta, suaument, a baixa temperatura per aconseguir un vi perfumat i persistent

MARIDATGE DEL VI: Carns blanques, arrossos sushi.

TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Bodegas Azpilicueta

Comprar Vi Bodegas Azpilicueta:

Opinions

Opinió destacada sobre Azpilicueta Rosado 2013

Juan Manuel Gonzalvo

Publicat el a les 19.16

3/5

Azpilicueta Rosado 2013



Maduixa, albercoc, Pomelo, lleuger, punxant, vivaç. 87 punts
Azpilicueta Rosado 2013 és ideal per aperitius.

Més comentaris sobre Azpilicueta Rosado 2013

Johanna Hofbauer

Publicat el a les 08.26

3 /5



Fresc i lleuger. Un bon vi rosat per al començament de la primavera.
Beatriz Lopez Losantos

Publicat el a les 17.23

3.5 /5

El Azpilicueta rosat és tot el que pots esperar d'un vi rosat. Fresc i lleuger. Per a mi és perfecte per començar un àpat.
Pernod Ricard

Publicat el a les 11.55

4 /5

D. O. Ca. RiojaVariedades: Viura i Tempranillo. Tast: Color rosa pal, pàl·lid, delicat. Nas intens, exuberant, desbordant de fruites tropicals com la pinya; cítriques com l'aranja o la llima; també fruita d'os fresca, albercoc, guinda; sense oblidar-nos de subtils notes de les clàssiques mora i gerd. Boca de textura brillant, frescor àcid que allarga el ressò d'aquest vi. Maridatge: Suggerent amb carns lleugeres, arrossos, sushi, pastes, amanida de fruites, peixos fumats, carns fredes. Temperatura de servei: 8-10ºC. Veure fitxa complerta

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    2
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3.5/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Azpilicueta Rosado 2014

Ramon Pomares
Ramon Pomares

4/5

NOTA DE TAST DE Azpilicueta Rosado 2014:
- Vista: rosa pal, pàl·lid, delicat.
- Nas: intens, exuberant, desbordant de fruites tropicals com la pinya, cítriques com l'aranja o la llima, també fruita d'os fresca, albercoc, guinda, de subtils notes de les clàssiques mora i gerd.
- Boca: boca de textura espurnejant, frescor àcid, ressò molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.
VINYA: Bodegas Azpilicueta
RAÏM: Viura i Tempranillo.

MARIDATGE: carns lleugeres, arrossos, sushi, pastes, amanida de fruites, peixos fumats, carns fredes.
TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC

Top Vendes Rioja