Tendències:

Rioja

Consejo de la Alta Reserva 2010

Volum 75cl

Consejo de la Alta Reserva 2010

21,78€
21,78€
Botiga: Vinusdei Lliurament estimat: 4 díes
Despeses d'enviament: 5,51€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2010 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Consejo de La Alta
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Consejo de la Alta Reserva 2010 : Vista: vermell picota, capa mitja-alta, rivet amb tons teules. Nas: molt balsàmic i avainillat, fruites madures, com figues o pomes rostides. Boca: sabors a cafè i guindes. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja. RAÏM: Tempranillo 100%. MARIDATGE: carns vermelles, formatges i pernil ibèric. Llegums i cuits amb bones salses per untar. TEMPERATURA DE CONSUM: 13-14ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció de Consejo de la Alta Reserva 2010

Consejo de la Alta Reserva 2010

NOTA DE TAST DE Consejo de la Alta Reserva 2010:

  • Vista: vermell picota, capa mitja-alta, rivet amb tons teules.
  • Nas: molt balsàmic i avainillat, fruites madures, com figues o pomes rostides.
  • Boca: sabors a cafè i guindes.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

RAÏM: Tempranillo 100%.

MARIDATGE: carns vermelles, formatges i pernil ibèric. Llegums i cuits amb bones salses

per untar.

TEMPERATURA DE CONSUM: 13-14ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Consejo de la Alta Reserva 2010

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Consejo de la Alta Reserva 2010:Puntua Consejo de la Alta Reserva 2010:

3 /5

Veure més
,

Consejo de la Alta Reserva 2010 va estar superior

Opinions sobre altres anyades de Consejo de la Alta Reserva 20102011

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell profund, amb reflexos porpra.Nas: Aromes de fruits vermells i negres, amb tons especiats, de xocolata fosc, vainilla i torrats de fusta.Boca: Cos robust, estructurat, elegant, rodó, complet, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.VINYA: Cellers Consell de l'Alta.RAÏMS: Ull de llebre.ENVELLIMENT: 18 mesos en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un procés de desrapat complet. Els raïms són premsades i el most obtingut és sotmès a una maceració en fred durant un període de 36 hores. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 26 a 28ºC, durant un període de 18 dies. El vi és envellit en bótes de roure francès durant un període de 18 mesos. Finalment, el vi és embotellat.MARIDATGE EL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
Emma Monsoriu